Startpagina

Markante Molens langs de Vecht

T/m 15 september 2019 is in het Vechtstreekmuseum de tentoonstelling Wind, Water, Wieken en Werk te bewonderen. Op 8, 23 april en 7 mei worden in het verlengde van de tentoonstelling ook lezingen over Molinologie georganiseerd.

Tentoonstelling

Top 10 Stichtse Vecht

Laat u inspireren door de kastelen, natuur en historische dorpskernen en strijk neer in 1 van de sfeervolle eetgelegenheden. Deze 10 mag u niet missen tijdens een bezoekje aan onze gemeente!

Top 10 Stichtse Vecht

Mattheus in Stichtse Vecht

De Mattheus in Stichtse Vecht bestaat 5 jaar. Deze uitvoering van de Mattheus Passion is uniek, omdat koor en musici wordt samengesteld uit inwoners van Stichtse Vecht. Amateurs en professionals zorgen voor een prachtige uitvoering.

Uit in Stichtse Vecht.

Brooklyn

Brooklyn (Breukelen)

Reisgidsen opgelet! Ontdek de ware geschiedenis van het Amerikaanse Brooklyn.

Attention, tour guides of New York! Discover the true story behind Brooklyn.

www.ontdekstichtsevecht.nl

Recept Vechtse Kano

Het lekkerste koekje van de Vechtstreek! Of ... kan het nog beter? Ontdek hoe u ook thuis in eigen keuken de Vechtse Kano in een handomdraai maakt.

Vechtse Kano

Logo VVV

VVV Stichtse Vecht

Op de website van VVV Stichtse Vecht vindt u alles over evenementen, mooie wandel-, fiets- of vaarroutes, activiteiten, uittips en algemene informatie over de Vechtstreek. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over de vele restaurants die de gemeente rijk is - en waar u bijvoorbeeld het beste een high tea kunt doen.

www.vvvstichtsevecht.nl