Startpagina

Stinzenplanten: een mooi plaatje

Stinzenplanten vormen een bijzondere groep verwilderende sierplanten, die thuishoren op oude buitenplaatsen. Daar zijn ze geplant, verwilderd en door de jaren heen massaal ingeburgerd. Kom op zondag 24 maart naar een stinzenplantexcursie in de tuin van Kasteel Nijenrode. Een waar lentefeest!

https://www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn/activiteiten/stinzenplanten-excursie
 

Top 10 Stichtse Vecht

Laat u inspireren door de kastelen, natuur en historische dorpskernen en strijk neer in 1 van de sfeervolle eetgelegenheden. Deze 10 mag u niet missen tijdens een bezoekje aan onze gemeente!

Top 10 Stichtse Vecht

Stichtse Vecht in winterse sferen

De eerste maanden van 2019 begint het te kriebelen. Kunnen we weer gaan schaatsen op natuurijs? Maar voor de koukleumen onder ons zijn er genoeg binnenactiviteiten zoals diverse cursussen, cabaret en het festival Poezie aan de Vecht.

Uit in Stichtse Vecht.

Brooklyn

Brooklyn (Breukelen)

Reisgidsen opgelet! Ontdek de ware geschiedenis van het Amerikaanse Brooklyn.

Attention, tour guides of New York! Discover the true story behind Brooklyn.

www.ontdekstichtsevecht.nl

Recept Vechtse Kano

Het lekkerste koekje van de Vechtstreek! Of ... kan het nog beter? Ontdek hoe u ook thuis in eigen keuken de Vechtse Kano in een handomdraai maakt.

Vechtse Kano

Logo VVV

VVV Stichtse Vecht

Op de website van VVV Stichtse Vecht vindt u alles over evenementen, mooie wandel-, fiets- of vaarroutes, activiteiten, uittips en algemene informatie over de Vechtstreek. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over de vele restaurants die de gemeente rijk is - en waar u bijvoorbeeld het beste een high tea kunt doen.

www.vvvstichtsevecht.nl