Startpagina

Stichtse Vecht in winterse sferen

Ook in de wintermaanden is er in Stichtse Vecht voldoende te doen. Zo zijn er in verschillende kernen lichtjesavonden, kerstwandelingen, staat de ijsbaan weer in park Goudestein en heeft Slot Zuylen eindejaars wandelingen.

Uit in Stichtse Vecht.

Vechtstreekmuseum

Duo-tentoonstelling Nijenrode op ooghoogte

Van 8 september tot en met 13 januari kunt u in het Vechtstreekmuseum de unieke duo-tentoonstelling Nijenrode op ooghoogte bezoeken.

Duo-tentoonstelling Nijenrode op ooghoogte

Recept Vechtse Kano

Het lekkerste koekje van de Vechtstreek! Of ... kan het nog beter? Ontdek hoe u ook thuis in eigen keuken de Vechtse Kano in een handomdraai maakt.

Vechtse Kano

Brooklyn

Brooklyn (Breukelen)

Reisgidsen opgelet! Ontdek de ware geschiedenis van het Amerikaanse Brooklyn.

Attention, tour guides of New York! Discover the true story behind Brooklyn.

www.ontdekstichtsevecht.nl

Top 10 Stichtse Vecht

Laat u inspireren door de kastelen, natuur en historische dorpskernen en strijk neer in 1 van de sfeervolle eetgelegenheden. Deze 10 mag u niet missen tijdens een bezoekje aan onze gemeente!

Top 10 Stichtse Vecht

Logo VVV

VVV Stichtse Vecht

Op de website van VVV Stichtse Vecht vindt u alles over evenementen, mooie wandel-, fiets- of vaarroutes, activiteiten, uittips en algemene informatie over de Vechtstreek. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over de vele restaurants die de gemeente rijk is - en waar u bijvoorbeeld het beste een high tea kunt doen.

www.vvvstichtsevecht.nl