Startpagina

Top 10 Stichtse Vecht

Laat u inspireren door de kastelen, natuur en historische dorpskernen en strijk neer in 1 van de sfeervolle eetgelegenheden. Deze 10 mag u niet missen tijdens een bezoekje aan onze gemeente!

Top 10 Stichtse Vecht

Foto bord boodschappensteiger Boleinstein: Max. 2uur, Mooring shopping

Boodschappensteiger

Een dagje op het water maakt hongerig. Tijd om aan wal te gaan voor een boodschap of een drankje. Via de rode loper die voor u is uitgerold bij onze bootschappensteiger bent u direct op de juiste plaats!

Boodschappensteiger

Verdedigingslinies in Stichtse Vecht

2018 is het Europees Jaar van het cultureel erfgoed. Het thema van de maand juli is ‘Verdedigingslinies’. In Stichtse Vecht wemelt het van de herinneringen aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Daarom staan er diverse activiteiten op de planning, te beginnen met een mooie fietstocht.

verdedigingslinies in Stichtse Vecht

Brooklyn

Brooklyn (Breukelen)

Reisgidsen opgelet! Ontdek het ware verhaal achter het Amerikaanse Brooklyn.

www.ontdekstichtsevecht.nl

Recept Vechtse Kano

Het lekkerste koekje van de Vechtstreek! Of ... kan het nog beter? Ontdek hoe u ook thuis in eigen keuken de Vechtse Kano in een handomdraai maakt.

Vechtse Kano

Logo VVV

VVV Stichtse Vecht

Op de website van VVV Stichtse Vecht vindt u alles over evenementen, mooie wandel-, fiets- of vaarroutes, activiteiten, uittips en algemene informatie over de Vechtstreek. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over de vele restaurants die de gemeente rijk is - en waar u bijvoorbeeld het beste een high tea kunt doen.

www.vvvstichtsevecht.nl