Beursvloer Stichtse Vecht op 20 juni

Home > Ondernemers > Ondernemersnieuws > Beursvloer Stichtse Vecht op 20 juni

Beursvloer Stichtse Vecht op 20 juni

11 juni 2019 - Donderdagmiddag 20 juni 2019 is het zover; voor de zesde keer is er een bruisende Beursvloer in Stichtse Vecht. Bij Kansis op de Corridor 8 in Breukelen vindt de Beursvloer plaats. Bedrijven (klein en groot), alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente zijn van harte welkom om hieraan mee te doen.

Hoe gaat 'de handel' in zijn werk?

Met een slag op de gong wordt de Beursvloer om 16:30 uur geopend. Gedurende anderhalf uur zoeken vertegenwoordigers van lokale stichtingen, verenigingen en bedrijven elkaar op om te bespreken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Er wordt onderhandeld over vraag en aanbod van (tweedehands) materialen, kennis of hulp. Een twaalftal hoekmannen en hoekvrouwen zorgt ervoor dat alles zo goed en prettig mogelijk verloopt. Iedere Beursvloer is een feestje! Het is laagdrempelig, iedereen heeft wel iets te bieden.

Deelnemende bedrijven kunnen iets waardevols betekenen voor lokale organisaties en daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. De organisaties krijgen een steuntje in de rug en bieden op hun beurt een tegenprestatie. De Beursvloer is daarmee voor iedereen interessant. Het resultaat: matches die winst opleveren voor iedereen!

Oproep aan bedrijven en verenigingen

De organisatie van de Beursvloer is in handen van ondernemers in samenwerking met de gemeente en de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. Bedrijven die betrokken zijn bij de samenleving en maatschappelijke organisaties met onvervulde wensen zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 20 juni vanaf 16:30 uur bij Kansis in Breukelen. Meer informatie en aanmelden op www.beursvloerstichtsevecht.nl.

RSS