Ondernemersnieuws

Home > Ondernemers > Ondernemersnieuws

Ondernemersnieuws

 • Kom naar de bijeenkomst Zonnepanelen op bedrijfsdaken

  21 februari 2019 - Denkt u als ondernemer na over het plaatsen van zonnepanelen? En bent u nieuwsgierig naar de voordelen? Ga dan naar de bijeenkomst op donderdag 21 maart 2019.

 • Denk mee over beleid voor zonnevelden in Stichtse Vecht

  20 februari 2019 - De gemeente nodigt u uit om mee te werken aan het opstellen van het beleid voor zonnevelden. In 2030 wil de gemeente net zoveel duurzame energie op wekken als er binnen de gemeente wordt verbruikt. We willen met andere woorden een klimaatneutrale gemeente zijn. Zonnevelden maken hier een belangrijk onderdeel van uit. De gemeente organiseert in maart 3 bewonersavonden.

 • Vrijdag 22 februari tijdelijk geen Wifi voor bezoekers

  19 februari 2019 - Vrijdag 22 februari kunnen externe bezoekers in het gemeentekantoor van 8:30 tot ongeveer 13:30 uur geen gebruik maken van Wifi. Er vinden dan onderhoudswerkzaamheden plaats. ZZPers die deze dag willen komen werken in het bedrijfsrestaurant moeten er rekening mee houden dat er dan tot begin van de middag geen Wifi beschikbaar is.

 • Zesde Beursvloer Stichtse Vecht op 20 juni 2019

  13 februari 2019 - Op donderdagmiddag 20 juni 2019 is het zover; voor de zesde keer is er een bruisende Beursvloer in Stichtse Vecht. De organisatie is blij dat het evenement weer kan worden gehouden bij Kansis (voorheen Pauw Bedrijven) op de Corridor in Breukelen. Bedrijven (klein en groot), alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente zijn van harte welkom om hieraan mee te doen.

 • Openstelling winkels op zondag

  7 februari 2019 - De gemeenteraad heeft op 29 januari besloten dat de winkels in de gemeente op zondag voortaan open mogen van 10:00 tot 20:00 uur.

 • Cita Architecten en wethouder Veneklaas ondertekenen contract Kindcentrum

  29 januari 2019 - Aan het Harmonieplein komt een Kindcentrum waarin Wereldkidz Bolenstein, basisschool Het Kompas, een gymzaal en kinderopvang Kind en Co worden gehuisvest. Met het Kindcentrum wil gemeente Stichtse Vecht bijdragen aan het ontwikkelen van een levendig dorpsplein in Maarssen-Dorp en een plek maken waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich optimaal kunnen ontplooien en een fijne tijd kunnen hebben.

 • Werkzaamheden gevels winkelcentrum Bisonspoor

  16 januari 2019 - Vanaf 21 januari start Bouwbedrijf van den Engel B.V, in opdracht van Winter Trust BV., met werkzaamheden aan de gevels van het winkelcentrum Bisonspoor te Maarssen. Als eerste wordt een bouwterrein ingericht op een gedeelte van het marktplein. Daarna beginnen de werkzaamheden aan de gevels van de HEMA tot aan de Dirk. Medio juli 2019 is dit werk klaar.

 • ZZP-ers elke woensdag en vrijdag welkom in gemeentekantoor

  23 januari 2018 - ZZP-ers uit Stichtse Vecht kunnen elke woensdag én vrijdag gratis gebruikmaken van de werkplekken en faciliteiten in het bedrijfsrestaurant. Het doel van deze openstelling is kennisdeling, netwerken  en ontmoeting.

RSS