Ondernemersnieuws

Home > Ondernemers > Ondernemersnieuws

Ondernemersnieuws

 • Tevredenheidsonderzoek: doe mee aan de Ondernemerspeiling

  11 december 2019 - Gemeente Stichtse Vecht doet weer onderzoek doen naar de tevredenheid van ondernemers over de dienstverlening van de gemeente. Via een digitale Ondernemerspeiling wil de gemeente inzicht hebben hoe tevreden de lokale ondernemers zijn.

 • Informatieavond subsidie Jonge Landbouwers

  22 november 2019 - Bent u een boer van maximaal 40 jaar en wilt u gebruik maken van de POP3-subsidieregeling Jonge Landbouwers (JoLa) om duurzaam te investeren in uw bedrijf? Kom dan 3 december naar de informatieavond van de provincie over de subsidieregeling. U krijgt informatie en tips die het doen van een aanvraag makkelijker maken. 

 • Wijzigingen in portefeuilleverdeling college B&W Stichtse Vecht

  13 november 2019 - Het college van B&W heeft vandaag, woensdag 13 november, een besluit genomen over een tijdelijke waarneming van de portefeuille van wethouder Linda van Dort, die dinsdagavond 12 november na de begrotingsbehandeling haar ontslag heeft ingediend.

 • Mijn Huis: online hulp voor energiebesparen

  9 september 2019 - Op Jouw Huis Slimmer, het energieloket van 15 gemeenten in de regio Utrecht, is Mijn Huis online gegaan. Mijn Huis is de online hulp voor energiebesparing en verduurzamen van de woning. Met Mijn Huis kunnen bewoners zelf bespaarkansen ontdekken.

 • Ondernemersbijeenkomst Maarssenbroek goed bezocht

  6 juni 2019 - De bijeenkomst voor ondernemers van bedrijventerrein in Maarssenbroek op dinsdag 28 mei is goed bezocht. Er is gesproken over de ontwikkelingen op en rondom het terrein. De gesprekken gingen over de transformatie van de kantoren op de Planetenbaan naar woningen, de mogelijkheden om duurzame energie in te kopen en panden te verduurzamen met begeleiding van de EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB).

 • ZZP-ers elke woensdag en vrijdag welkom in gemeentekantoor

  23 januari 2018 - ZZP-ers uit Stichtse Vecht kunnen elke woensdag én vrijdag gratis gebruikmaken van de werkplekken en faciliteiten in het bedrijfsrestaurant. Het doel van deze openstelling is kennisdeling, netwerken  en ontmoeting.

RSS