Ondernemersnieuws

Home > Ondernemers > Ondernemersnieuws

Ondernemersnieuws

 • Merle Schweppe geïnstalleerd als nieuwe kinderburgemeester van Stichtse Vecht

  1 oktober 2019 - Tijdens de raadsvergadering van 1 oktober heeft de gemeenteraad Merle Schweppe geïnstalleerd als kinderburgemeester. Na haar belofte om zich in te zetten voor de kinderen van Stichtse Vecht, kreeg zij de kinderambtsketen om haar schouders gehangen door burgemeester Yvonne van Mastrigt.

 • Ondermijning in het buitengebied: informatieavond op 3 oktober

  30 september 2019 - Bent u agrarisch ondernemer? Of eigenaar van agrarisch vastgoed? Dan heeft u wellicht al eens meegemaakt dat er iemand bij u op het erf kwam die niet helemaal betrouwbaar overkwam. Wilde hij veel betalen voor het huren van een schuur? Verkocht hij spullen vanuit de kofferbak? Dan heeft u mogelijk te maken gehad met ondermijnende criminaliteit. Maar hoe kunt u dit herkennen? En wat kunt u doen met uw signalen? Welk risico loopt u wanneer ondermijnende activiteiten plaatsvinden op uw terrein?

 • Start toekomstvisie bedrijventerreinen Stichtse Vecht

  26 september 2019 - Stichtse Vecht wil inzetten op kwaliteitsverbetering van de bestaande bedrijventerreinen. Vitale en goed bereikbare bedrijventerrein zijn van groot belang voor de economie en de werkgelegenheid. We stellen daarom een toekomstvisie op, waarin alle bedrijventerreinen in de gemeente worden meegenomen. In deze visie willen we inzicht krijgen in de staat van de huidige terreinen en de gewenste ontwikkelrichting en positionering voor de toekomst. Dit kan revitalisering zijn maar ook transformatie en/of uitbreiding van de terreinen.

 • Mijn Huis: online hulp voor energiebesparen

  9 september 2019 - Op Jouw Huis Slimmer, het energieloket van 15 gemeenten in de regio Utrecht, is Mijn Huis online gegaan. Mijn Huis is de online hulp voor energiebesparing en verduurzamen van de woning. Met Mijn Huis kunnen bewoners zelf bespaarkansen ontdekken.

 • 3 kandidaten voor functie kinderburgemeester Stichtse Vecht

  12 juni 2019 - Een jury heeft vanmiddag drie kandidaten genomineerd voor de functie van kinderburgemeester van Stichtse Vecht, voor de periode 2019 – 2020. Het gaat om Merle Schweppe, Irene Tennekes en Ole Roelofs. Wethouder Hetty Veneklaas, voorzitter van de jury, maakte de namen van de genomineerden bekend.

 • Ondernemersbijeenkomst Maarssenbroek goed bezocht

  6 juni 2019 - De bijeenkomst voor ondernemers van bedrijventerrein in Maarssenbroek op dinsdag 28 mei is goed bezocht. Er is gesproken over de ontwikkelingen op en rondom het terrein. De gesprekken gingen over de transformatie van de kantoren op de Planetenbaan naar woningen, de mogelijkheden om duurzame energie in te kopen en panden te verduurzamen met begeleiding van de EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB).

 • Ontmoet uw toekomstige werknemer tijdens 'Scoor je talent'!

  6 juni 2019 - Positief, prikkelend en focus op talent. Dat is de kern van de jaarlijkse banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent!’, van de WerkgeversServicepunten in de regio Midden-Utrecht. Ook dit jaar brengen wij u weer graag in contact met talenten die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking. ‘Scoor je talent!’ wordt georganiseerd door de Utrechtse Werktafel, het regionaal werkbedrijf van de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht.

 • ZZP-ers elke woensdag en vrijdag welkom in gemeentekantoor

  23 januari 2018 - ZZP-ers uit Stichtse Vecht kunnen elke woensdag én vrijdag gratis gebruikmaken van de werkplekken en faciliteiten in het bedrijfsrestaurant. Het doel van deze openstelling is kennisdeling, netwerken  en ontmoeting.

RSS