Ondernemersnieuws

Home > Ondernemers > Ondernemersnieuws

Ondernemersnieuws

 • Nieuwe inschrijvingen onafhankelijke cliëntondersteuning

  21 juni 2019 - Organisaties die willen toetreden als aanbieder van onafhankelijke cliëntondersteuning hebben vier keer per jaar de mogelijkheid een inschrijving te doen als zij kunnen voldoen aan de gestelde eisen. Tegelijkertijd kunnen de bestaande aanbieders inschrijven op percelen en/of specialismen waarvoor men niet eerder heeft ingeschreven was en waarvoor nog geen overeenkomst is afgesloten.

 • ZomerOndernemer: start jouw eigen bedrijf

  17 juni 2019 - Ben je tussen de 15 en 23 jaar en wil je ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te starten? Doe mee aan ZomerOndernemer, een initiatief voor ambitieuze jongeren die willen weten of het ondernemerschap iets voor hen is. Meld je snel aan op www.zomerondernemer.nl.

 • 3 kandidaten voor functie kinderburgemeester Stichtse Vecht

  12 juni 2019 - Een jury heeft vanmiddag drie kandidaten genomineerd voor de functie van kinderburgemeester van Stichtse Vecht, voor de periode 2019 – 2020. Het gaat om Merle Schweppe, Irene Tennekes en Ole Roelofs. Wethouder Hetty Veneklaas, voorzitter van de jury, maakte de namen van de genomineerden bekend.

 • Beursvloer Stichtse Vecht op 20 juni

  11 juni 2019 - Donderdagmiddag 20 juni 2019 is het zover; voor de zesde keer is er een bruisende Beursvloer in Stichtse Vecht. Bij Kansis op de Corridor 8 in Breukelen vindt de Beursvloer plaats. Bedrijven (klein en groot), alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente zijn van harte welkom om hieraan mee te doen.

 • Ondernemersbijeenkomst Maarssenbroek goed bezocht

  6 juni 2019 - De bijeenkomst voor ondernemers van bedrijventerrein in Maarssenbroek op dinsdag 28 mei is goed bezocht. Er is gesproken over de ontwikkelingen op en rondom het terrein. De gesprekken gingen over de transformatie van de kantoren op de Planetenbaan naar woningen, de mogelijkheden om duurzame energie in te kopen en panden te verduurzamen met begeleiding van de EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB).

 • Ontmoet uw toekomstige werknemer tijdens 'Scoor je talent'!

  6 juni 2019 - Positief, prikkelend en focus op talent. Dat is de kern van de jaarlijkse banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent!’, van de WerkgeversServicepunten in de regio Midden-Utrecht. Ook dit jaar brengen wij u weer graag in contact met talenten die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking. ‘Scoor je talent!’ wordt georganiseerd door de Utrechtse Werktafel, het regionaal werkbedrijf van de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht.

 • Implementatie Digitaal Opkopers Register

  29 mei 2019 - 29 mei 2019 - Voor op- en verkopers in de gemeente Stichtse Vecht wordt het vanaf 1 september 2019 verplicht om de (tweedehands) goederen die zij op- en verkopen digitaal te gaan registreren. Dit gebeurt in het Digitaal Opkopers Register (DOR).

 • Subsidie voor innoverende agrariërs in Stichtse Vecht

  2 mei 2019 - Bent u agrariër in Stichtse Vecht en werkt u aan een leefbaar, kwalitatief en innovatief platteland? Dan kunt u een subsidieaanvraag indienen bij de provincie Utrecht! Vanaf 27 mei om 9.00 uur stelt de provincie 2,5 miljoen euro subsidie beschikbaar voor Utrechtse agrariërs die willen vernieuwen, verduurzamen en innoveren.

 • ZZP-ers elke woensdag en vrijdag welkom in gemeentekantoor

  23 januari 2018 - ZZP-ers uit Stichtse Vecht kunnen elke woensdag én vrijdag gratis gebruikmaken van de werkplekken en faciliteiten in het bedrijfsrestaurant. Het doel van deze openstelling is kennisdeling, netwerken  en ontmoeting.

RSS