Ondernemersnieuws

Home > Ondernemers > Ondernemersnieuws

Ondernemersnieuws

 • Wethouder Van Liempdt treedt af

  13 december 2018 - Wethouder Frank van Liempdt van Stichtse Vecht heeft vanavond in een ingelaste raadsvergadering ontslag genomen als wethouder van Stichtse Vecht. Dit deed hij na een aangenomen motie van wantrouwen aan zijn adres. Aanleiding is een onderzoek dat heeft plaatsgevonden naar een vermoeden van integriteitsschending. De conclusie van het onderzoek luidt dat wethouder Van Liempdt met zijn bemoeienis rondom de verhuur van de brugwachterswoning in Maarssen-Dorp de schijn van belangenverstrengeling heeft gewekt.

 • Geen groen licht voor Bedrijveninvesteringszone Breukelen-Centrum

  5 december 2018 - De Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Breukelen-Centrum gaat niet van start.

 • Alleen talent telt!

  23 november 2018 - Op dinsdag 27 november 2018 organiseren de WerkgeversServicepunten uit de arbeidsmarktregio Utrecht- Midden het evenement Alleen talent telt! in het FC Utrecht Stadion Galgenwaard. Werkzoekenden en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier  70 regionale werkgevers, opleiders en sociale ondernemingen  ontmoeten.

 • Nieuwe inschrijvingen 2018 onafhankelijke cliëntondersteuning 2017-2020

  22 november 2018 - Organisaties die willen toetreden als  aanbieder van onafhankelijke cliëntondersteuning hebben vier keer per jaar de mogelijkheid een inschrijving te doen als zij kunnen voldoen aan de gestelde eisen.  Tegelijkertijd kunnen de bestaande aanbieders inschrijven op percelen en/of specialismen waarvoor men niet eerder heeft ingeschreven was en waarvoor nog geen overeenkomst is afgesloten.

 • Draagvlakmeting Bedrijveninvesteringszone Breukelen-Centrum

  21 november 2018 (update) - Gemeente Stichtse Vecht meet bij de ondernemers in Breukelen-Centrum het draagvlak voor de invoering van een Bedrijveninvesteringszone (BIZ). Ondernemers, onder de noemer van vereniging BIZ Breukelen, hebben het initiatief genomen een BIZ te starten in het centrumgebied van Breukelen. De gemeente faciliteert dit initiatief dat bijdraagt aan sterkere (winkel) kernen. Dinsdag 4 december 2018 om 17:00 uur sluit de reactietermijn voor de betrokken ondernemers. Op woensdag 5 december stelt een notaris de uitslag van de draagvlakmeting vast.

 • Vraag uw paspoort of identiteitskaart op tijd aan

  16 november 2018 - Is uw paspoort of identiteitskaart verlopen en heeft u een nieuw exemplaar nodig? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. We verwachten weer drukte met het aanvragen van reisdocumenten nu de kerstvakantie in zicht komt. Het zou jammer zijn als u niet terechtkunt op uw gewenste dag.

 • 16 november: Dag van de Ondernemer

  16 oktober 2018 - Het begint een traditie te worden: de Dag van de Ondernemer in de gemeente Stichtse Vecht. Jaarlijks ontmoeten zo’n 120 lokale ondernemers elkaar om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over actuele thema’s en over vormen van samenwerken tussen markt en overheid. De thema’s dit jaar zijn: arbeidsmarkt, duurzaamheid en cybercrime. Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom nodigt de gemeente Stichtse Vecht ondernemers exclusief uit voor de Dag van de Ondernemer – Stichtse Vecht op vrijdag 16 november.

 • Winkels Stichtse Vecht mogen 23 en 30 december open

  18 oktober 2018 - Het college van B&W heeft besloten dat op de zondagen 23 en 30 december 2018 alle winkels in de gemeente Stichtse Vecht open mogen van 10:00 tot 17:00 uur. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan het verzoek van veel (supermarkt-)ondernemers.

 • ZZP-ers elke woensdag en vrijdag welkom in gemeentekantoor

  23 januari 2018 - ZZP-ers uit Stichtse Vecht kunnen elke woensdag én vrijdag gratis gebruikmaken van de werkplekken en faciliteiten in het bedrijfsrestaurant. Het doel van deze openstelling is kennisdeling, netwerken  en ontmoeting.

 • Bekendmakingen in uw mailbox

  20 december 2017 - Wilt u op de hoogte blijven van vergunningen of beleidsregels die voor u van belang zijn? Abonneer u dan op Berichten over uw buurt. U ontvangt dan een attendering in uw mailbox wanneer een bekendmaking is gepubliceerd die betrekking heeft op uw woonomgeving.

RSS