Ondernemersnieuws

Home > Ondernemers > Ondernemersnieuws

Ondernemersnieuws

 • Koningsdag 2019: strenger handhaven voor een feestelijk en veilig samenzijn

  24 april 2019 - Zaterdag 27 april staat Nederland, en ook Stichtse Vecht, weer in het teken van vele oranje activiteiten en festiviteiten. Afgelopen jaren is echter gebleken dat niet alle evenementen een vergunning hadden. Er is daarom besloten om dit jaar strenger hierop te handhaven.

 • Geannuleerd: informatiebijeenkomst voor ondernemers van bedrijventerrein Maarssenbroek

  17 april 2019 - Op donderdag 18 april stond er een informatiebijeenkomst gepland voor ondernemers van bedrijventerrein Maarssenbroek. De bijeenkomst zou plaatsvinden van 17:00 tot 18:30 uur, bij het bedrijf Qumey, Handelsweg 2 in Maarssen. Helaas is de bijeenkomst geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen.
   

 • Nieuwe inschrijvingen 2019 onafhankelijke cliëntondersteuning 2017-2020

  28 maart 2019 - Organisaties die willen toetreden als aanbieder van onafhankelijke cliëntondersteuning hebben 4 keer per jaar de mogelijkheid een inschrijving te doen als zij kunnen voldoen aan de gestelde eisen. Tegelijkertijd kunnen de bestaande aanbieders inschrijven op percelen en/of specialismen waarvoor men niet eerder heeft ingeschreven en waarvoor nog geen overeenkomst is afgesloten.

 • Terugblik bijeenkomst zonnepanelen op bedrijfsdaken

  28 maart 2019 - Op 21 maart 2019 vond de bijeenkomst Zonnepanelen op bedrijfsdaken plaats bij Bouwbedrijf van Schaik in Breukelen. De bijeenkomst werd georganiseerd door Ondernemersvereniging Stichtse Vecht (OVSV), Energie Collectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en Gemeente Stichtse Vecht. Tijdens de bijeenkomst werden de aanwezigen geïnformeerd over de mogelijkheden omtrent zonnepanelen. Achtergrondinformatie werd afgewisseld met praktische voorbeelden om de aanwezige vertegenwoordigers van de bedrijven te inspireren en te informeren.

 • Gemeente Stichtse Vecht vernieuwt het standplaatsenbeleid

  21 maart 2019 - Binnen de gemeente Stichtse Vecht zijn een aantal locaties aangewezen voor standplaatshouders. De wijze van toekenning van standplaatsvergunningen gaat op de schop om tegemoet te komen aan wensen die leven bij winkeliers, standplaatshouders en inwoners. De voornaamste veranderingen zijn dat bij nieuwe vergunningen bestaande standplaatshouders geen voorrang meer krijgen voor een specifieke plek, dat de grootte van de plek gemaximeerd is op 25 vierkante meter, dat er een maximum komt van 2 dagen per week, per branche, per locatie en er komen twee verschillende precariotarieven.

 • Zesde Beursvloer Stichtse Vecht op 20 juni 2019

  13 februari 2019 - Op donderdagmiddag 20 juni 2019 is het zover; voor de zesde keer is er een bruisende Beursvloer in Stichtse Vecht. De organisatie is blij dat het evenement weer kan worden gehouden bij Kansis (voorheen Pauw Bedrijven) op de Corridor in Breukelen. Bedrijven (klein en groot), alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente zijn van harte welkom om hieraan mee te doen.

 • ZZP-ers elke woensdag en vrijdag welkom in gemeentekantoor

  23 januari 2018 - ZZP-ers uit Stichtse Vecht kunnen elke woensdag én vrijdag gratis gebruikmaken van de werkplekken en faciliteiten in het bedrijfsrestaurant. Het doel van deze openstelling is kennisdeling, netwerken  en ontmoeting.

RSS