Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Breukelen: hinder op Straatweg

  17 januari 2019 - Vanwege de bouw van een nieuwe woning ter hoogte van Straatweg 206, zal er op een aantal dagen een hijskraan op de rijbaan staan. De weg hoeft hiervoor niet afgesloten te worden, hooguit ondervindt u wat hinder.

 • Breukelen: werkzaamheden Amerlandseweg 21 januari

  16 januari 2019 – In opdracht van Provincie Utrecht meet BAM de signaalgever na aan het spoorviaduct op de Amerlandseweg. Dit gebeurt op 21 januari van 10:00 tot uiterlijk 15:00 uur.

 • Maarssen-Dorp: Onderhoud woningen M.H. Trompstraat

  16 januari 2019: In opdracht van Portaal start uitvoerder Trebbe Bouw met onderhoud en renovatie van 73 woningen op de M.H. Trompstraat.

 • Vreeland: 7 januari werkzaamheden Nigtevechtseweg

  4 januari 2019 - Maandag 7 januari werken Vitens en Agterberg aan de Nigtevechtseweg in Vreeland. Ter hoogte van nummer 39 worden er graafwerkzaamheden uitgevoerd.

 • Werkzaamheden zebrapaden Safariweg uitgelopen

  12 december 2018 - Maandagavond 10 december zijn voorlopige aanpassingen gemaakt aan het kruispunt ingang Antilopespoor en de nieuwe parkeergarage Bisonspoor. Hier staan nu blokken die het verkeer beter begeleiden. Verkeer komende vanaf het station naar de wijk Antilopespoor neemt voortaan de lus ter hoogte van het politiebureau om de wijk in te komen. Door het slechte weer is niet al het werk uitgevoerd. De verlichting van de zebrapaden wordt maandag 17 december afgemaakt.

 • Voorlopige aanpassingen kruispunt Safariweg ingang parkeergarage Bisonspoor

  28 november 2018 - Al snel na de oplevering van de Safariweg bleek dat het kruispunt tegenover de ingang van de wijk Antilopespoor en de nieuwe parkeergarage Bisonspoor niet goed functioneerde. Voor bewoners en andere weggebruikers was het gebruik ervan onduidelijk. De gemeente heeft het ontwerp opnieuw onderzocht en gaat het kruispunt aanpassen. Maandag 10 december worden, eerst als proef, aanpassingen aan het kruispunt gedaan.

 • Maarssen: werkzaamheden Herenweg / Gageldijk

  23 oktober 2018 - In het eerste kwartaal van 2019 wordt de riolering aan de Herenweg en de Gageldijk in Maarssen vervangen. De voorbereidingen hiervoor zijn al gestart. Deze voorbereidende werkzaamheden bestaan uit het snoeien en kappen van bomen en het aanbrengen van een zgn. watertransportleiding door Vitens.

RSS