Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Oud-Zuilen: werkzaamheden Zuilenselaan (Vechtzijde)

  20 april 2017 - In verband met saneringswerkzaamheden van gasleidingen is de Zuilenselaan (Vechtzijde) in Oud-Zuilen tot en met maandag 24 april 16:00 uur afgesloten voor al het verkeer. Omwonenden zijn eerder al over het werk geïnformeerd.

 • Utrecht: verkeersoverlast Amsterdamsestraatweg

  20 april 2017 - Van 1 tot 12 mei werkt gemeente Utrecht aan de kruising van de Amsterdamsestraatweg met de Geraniumstraat. Fietsers kunnen het werk altijd aan één kant van de Amsterdamsestraatweg passeren, auto’s kunnen met een om-en-om- regeling langs het werk. Verkeer vanuit de richting Maarssen kan gebruik maken van een omleidingsroute door de wijk. Woningen, bedrijven en winkels blijven altijd bereikbaar.

 • Maarssen-Dorp: rijbaan afgesloten op Binnenweg

  18 april 2017 (update) - Op de Binnenweg in Maarssen-Dorp wordt op een aantal dagen of dagdelen 1 rijbaan afgesloten wegens bouwwerkzaamheden en de plaatsing van een kraan. Het gaat om het stuk tussen de kruising met de Dwarsweg en de rotonde bij de brandweerkazerne. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via een om-en-om-regeling. Houdt u dus rekening met vertraging. Fietsers richting het centrum van Maarssen moeten op de rijbaan.

 • Breukelen: Brugstraat afgesloten op 25 april

  12 april 2017 - Dinsdag 25 april is de Brugstraat in Breukelen van 7:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur afgesloten voor al het verkeer. Dit in verband met straatwerk en het aansluiten van een permanente snelheidsdisplay. Er worden omleidingsborden geplaatst.

 • Oud-Zuilen: werkzaamheden Zuilenselaan

  Vanaf 20 maart wordt een lagedruk gasleiding gesaneerd op de Zuilenselaan. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in het trottoir plaatsvinden, waardoor voetgangers gedeeltelijk over de rijbaan zullen lopen. Op 2 momenten moeten er kruisingen worden afgesloten voor alle verkeer.

 • Maarssen-Dorp: asbestsanering en verwijdering van begroeiing bij Stationsweg Noord

  9 maart 2017 - Het is de bedoeling dat op het voormalige terrein van Lambri en Intrama aan de Stationsweg Noord in Maarssen 52 woningen worden gebouwd. Momenteel wordt hiervoor een bestemmingsplanprocedure doorlopen. De asbestsanering en het verwijderen van de begroeiing starten op 9 maart. Vanwege het ingaan van het broedseizoen wordt het verwijderen van eventuele beplanting voor 15 maart afgerond.   

 • Nigtevecht: werkzaamheden reconstructie Kanaaldijk Oost en Raadhuisstraat hervat

  1 maart 2017 (UPDATE) -  Vanwege het slechte weer in de afgelopen weken zijn de werkzaamheden aan fase 3 en 4 uitgesteld. Inmiddels is bekend wanneer het werk wordt hervat.

  Fase 3

  In de avond/nacht van dinsdag 7 maart 20:00 uur tot woensdag 8 maart 6:00 uur en in de avond/nacht van woensdag 8 maart 20:00 uur tot donderdag 9 maart 6:00 uur wordt in verband met een wegconstructie de kruising Raadhuisstraat / Dorpsstraat - Komgrens Noord afgesloten voor al het verkeer. 

  Fase 4

  Van woensdag 1 maart 7:00 uur tot maandag 20 maart 16:00 uur wordt in verband met een wegreconstructie de Raadhuisstraat tussen Dorpsstraat en Jonkheer Huydecoperstraat voor al het verkeer afgesloten.

 • Nieuwer Ter Aa: werkzaamheden aan riolering en bestrating

  Tot eind mei wordt in Nieuwer Ter Aa gewerkt aan de riolering en de bestrating in de Doude van Troostwijkstraat, de Van Renessestraat, de Dorpstraat en het Honderdsche Laantje. Het verkeer wordt omgeleid. De opbreking zal steeds niet groter zijn dan 75 meter.

 • Breukelen: onderhoud aan de Vechtbrug uitgesteld

  7 februari 2017 - De aangekondigde, geplande werkzaamheden aan de Breukelse Vechtbrug voor het vaarseizoen worden uitgesteld tot ná het vaarseizoen. Tijdens de voorbereiding voor de uitvoering is het onderhoud groter gebleken dan uit de reguliere inventarisatie naar voren is gekomen. Dit betekent dat er op de Vechtbrug vanaf 15 februari geen werkzaamheden zijn en de brug gewoon toegankelijk is voor alle verkeer.

RSS

Aangepaste openingstijden in april, mei en juni vanwege meerdere feestdagen.

uw mening telt