Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Maarssen-Dorp: Oostwaardviaduct in Sweserengseweg afgesloten

  23 mei 2017 - Van 6 juni 07:00 uur tot en met 27 juni 20:00 uur is het Oostwaardviaduct in de Sweserengseweg in Maarssen-Dorp  afgesloten. Dit is het viaduct over de Zuilense Ring tussen Maarssen-Dorp en Op Buuren. Gemotoriseerd verkeer naar Maarssen-Dorp en Oud-Zuilen wordt omgeleid door middel van borden. Fietsers en hulpdiensten kunnen het viaduct wel gebruiken.

 • Maarssen-Dorp: rijbaan afgesloten op Binnenweg

  22 mei 2017 - Op de Binnenweg in Maarssen-Dorp wordt vrijdag 26 en zaterdag 27 mei van 7:00 - 16:00 uur 1 rijbaan afgesloten wegens bouwwerkzaamheden en de plaatsing van een kraan. Het gaat om het stuk tussen de kruising met de Dwarsweg en de rotonde bij de brandweerkazerne. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via een om-en-om-regeling. Houdt u dus rekening met vertraging. Fietsers richting het centrum van Maarssen moeten op de rijbaan.

 • Nigtevecht: Lage Klompweg afgesloten 23 tot en met 24 mei

  17 mei 2017 - De Lage Klompweg in Nigtevecht wordt op dinsdag 23 mei 7:00 uur tot en met woensdag 24 mei 17:00 uur afgesloten voor het verkeer. Voor fietsers geldt de afsluiting niet.

 • Maarssen-Dorp: Driehoekslaan afgesloten

  9 mei 2017 - Van 22 tot 24 mei is de Driehoekslaan in Maarssen-Dorp afgesloten. Het gaat om het stuk tussen de Klokjeslaan en de Kortelaan. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid met behulp van borden.

 • Nigtevecht: deel Vreelandseweg afgesloten op 9 mei

  25 april 2017 - Dinsdag 9 mei wordt van 7:00 tot 16:00 uur de Vreelandseweg in Nigtevecht afgesloten ter  hoogte van huisnummer 97. Verkeer richting Vreeland wordt omgeleid via de Kanaaldijk. De afsluiting is noodzakelijk omdat er twee laadpalen voor elektrische auto’s worden aangelegd.

 • Nieuwer Ter Aa: werkzaamheden aan riolering en bestrating

  Tot eind mei wordt in Nieuwer Ter Aa gewerkt aan de riolering en de bestrating in de Doude van Troostwijkstraat, de Van Renessestraat, de Dorpstraat en het Honderdsche Laantje. Het verkeer wordt omgeleid. De opbreking zal steeds niet groter zijn dan 75 meter.

RSS

Aangepaste openingstijden in mei en juni vanwege meerdere feestdagen.

uw mening telt