Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Vreeland: werkzaamheden aan Van Leerbrug vanaf 20 februari

  16 februari 2017 - Maandag 20 februari start het laatste deel van de onderhoudswerkzaamheden aan de Van Leerbrug in Vreeland. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 10 maart. Net als bij de eerdere werkzaamheden aan de brug wordt de brug afgesloten voor auto-, motor- en bromfietsverkeer. Het gemotoriseerd verkeer omrijden via de Provinciale Weg N201. Voetgangers en fietsers (als zij hun fiets aan de hand meenemen) de brug wel passeren.

 • Nieuwer Ter Aa: werkzaamheden aan riolering en bestrating

  Tot eind mei wordt in Nieuwer Ter Aa gewerkt aan de riolering en de bestrating in de Doude van Troostwijkstraat, de Van Renessestraat, de Dorpstraat en het Honderdsche Laantje. Het verkeer wordt omgeleid. De opbreking zal steeds niet groter zijn dan 75 meter.

 • Maarssen-Dorp: werkzaamheden Buitenweg

  16 februari 2017 - Van maandag 27 februari 6:00 uur tot woensdag 1 maart 00:00 uur is een deel van de Buitenweg in Maarssen-Dorp afgesloten voor al het verkeer. Er wordt een drempel in de weg verwijderd. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. 

 • Nigtevecht: werkzaamheden reconstructie Kanaaldijk Oost en Raadhuisstraat uitgesteld

  7 februari 2017 -  Vanwege het verwachte winterweer worden de werkzaamheden voor onbepaalde tijd uitgesteld. Er wordt alleen in de nacht van 7 op 8 februari nog gewerkt tussen 20:00 tot 6:00 uur. We laten het u zo snel mogelijk weten als de nieuwe data bekend zijn.

 • Breukelen: onderhoud aan de Vechtbrug uitgesteld

  7 februari 2017 - De aangekondigde, geplande werkzaamheden aan de Breukelse Vechtbrug voor het vaarseizoen worden uitgesteld tot ná het vaarseizoen. Tijdens de voorbereiding voor de uitvoering is het onderhoud groter gebleken dan uit de reguliere inventarisatie naar voren is gekomen. Dit betekent dat er op de Vechtbrug vanaf 15 februari geen werkzaamheden zijn en de brug gewoon toegankelijk is voor alle verkeer.

 • Maarssen-Dorp: herinrichting Julianaweg

  22 december 2016 (UPDATE) - Op de Julianaweg in Maarssen-Dorp  vervangt de gemeente de riolering en de bestrating (rijbaan, trottoir, parkeerplaatsen). Daarnaast wordt de bestrating vernieuwd (voorheen asfalt, nu gebakken klinkers) en er wordt nieuw groen aangelegd.  De verkeerssituatie is tijdens de werkzaamheden gewijzigd: het eenrichtingsverkeer is opgeheven en er zijn keermogelijkheden ingesteld waar dat nodig is. Doorgaand verkeer in de Julianaweg is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk.

  In de periode vanaf 9 januari 2017 7.00 uur tot medio maart is de weg afgesloten voor (doorgaand) rijverkeer vanaf huisnummer 19 tot 25.

RSS
uw mening telt