Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

  • Nieuwer Ter Aa: afsluiting deel Dorpsstraat

    16 augustus 2017 – Van maandag 21 augustus 7:00 tot en met  vrijdag 29 september 16:00 uur is een deel van de Dorpsstraat in Nieuwer Ter Aa voor al het verkeer afgesloten. Er vindt een reconstructie van de weg plaats in combinatie met rioolwerkzaamheden. Ter plekke staan omleidingsborden.

  • Nigtevecht: asfalteringswerkzaamheden Klompweg

    14 augustus 2017 - Nu in Nigtevecht de dijkverbetering aan de Klomp en de Lage Klompweg is afgerond, wordt het asfalt op de Klompweg vernieuwd. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden (overdag) is de weg gesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer kan het werkvak in, in overleg met de uitvoerder. Buiten de werktijden kan door het werkvak gereden worden, maar we adviseren u om via de Lage Klompweg te rijden.

RSS
uw mening telt