Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Overzicht van actuele (weg)werkzaamheden binnen Stichtse Vecht. 

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Dit weekend groot onderhoud A2 ter hoogte van Abcoude (richting Utrecht)

  22 augustus 2019 - Aankomend weekend van vrijdag 23 augustus 19.00 uur tot maandag 26 augustus 05.00 uur voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2 tussen Holendrecht en Vinkeveen. In verband met deze werkzaamheden is op- en afrit (3) Abcoude richting Utrecht afgesloten. Daarnaast is de verbindingsweg A9/A2 in knooppunt Holendrecht vanuit Haarlem richting Utrecht afgesloten. Tussen Holendrecht en Vinkeveen zijn minder rijstroken beschikbaar. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd en omleidingen.

 • Loenen aan de Vecht: werkzaamheden op de Prinses Margrietlaan

  20 augustus 2019 - Op de Prinses Margrietlaan in Loenen aan de Vecht vinden van vrijdag 23 tot en met woensdag 28 augustus werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen. Er wordt in de genoemde periode gewerkt van 07:00 tot 17:00 uur. Om het werk te kunnen uitvoeren moeten P-vakken vrij blijven. Er staan ter plaatse borden.

 • Loenen aan de Vecht: nieuwe middenspanningsaansluiting

  5 augustus 2019 - Van 2 september om 7:00 uur t/m uiterlijk 21 september om 16:00 uur (inclusief nachten) is er een om-en-om-regeling met tijdelijke verkeerslichten op de Oostkanaaldijk. Er wordt een middenspanningsaansluiting gemaakt, door en in een berm onder de weg.

 • Groot onderhoud Zuilense Ring: 23 - 26 augustus

  17 juli 2019 - Er heeft groot onderhoud plaatsgevonden aan 3 viaducten in de N230, Zuilense Ring, in opdracht van de provincie Utrecht. Het groot onderhoud betrof het vervangen van de voegovergangen van de viaducten. Voor de werkzaamheden was het nodig om rijbanen af te sluiten. Het laatste werk vindt plaats in het weekend van 23-26 augustus. Er hoeft geen rijbaan te worden afgesloten. Het verkeer kan langs het werk rijden.

 • Maarssen: Groot onderhoud voor viaducten Zuilense Ring

  18 juni 2019 - In 4 weekenden (in juni, juli en augustus) voert aannemer Heijmans groot onderhoud uit aan 3 viaducten in de N230, Zuilense Ring, in opdracht van de provincie Utrecht. Het groot onderhoud betreft het vervangen van de voegovergangen van de viaducten. Voor de werkzaamheden is het nodig om rijbanen af te sluiten. Hierdoor is de weg tijdelijk maar in 1 richting open. Tijdens een rijbaanafsluiting wordt het verkeer met borden omgeleid.

 • Maarssen: Afsluiting Schippersgracht

  10 mei 2019 - Vanaf 9 mei, 21:00 uur is de Schippersgracht voor onbepaalde tijd afgesloten.

 • Maarssen-Dorp: Rioolwerkzaamheden en reconstructie Herenweg / Gageldijk

  2 april 2019 - Vanaf 23 april 7:00 uur tot en met naar verwachting 31 maart 2020 wordt zowel de Herenweg als de Gageldijk in fases afgesloten.

RSS