Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Oud-Zuilen: werkzaamheden Zuilenselaan

  Vanaf 20 maart wordt een lagedruk gasleiding gesaneerd op de Zuilenselaan. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in het trottoir plaatsvinden, waardoor voetgangers gedeeltelijk over de rijbaan zullen lopen. Op 2 momenten moeten er kruisingen worden afgesloten voor alle verkeer.

 • Vreeland: laatste werkzaamheden groot onderhoud Vreelandbrug

  22 maart 2017 - In het weekend van 24-27 maart worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd aan de Vreelandbrug in de Provincialeweg (N201) in Vreeland. De werkzaamheden zijn gestart op vrijdagavond 17 maart en zijn zoals verwacht gereed op maandagochtend 27 maart.

 • Maarssen-Dorp: rijbaan afgesloten op Binnenweg

  13 maart 2017 - Op de Binnenweg in Maarssen-Dorp wordt op een aantal dagen of dagdelen 1 rijbaan afgesloten wegens bouwwerkzaamheden en de plaatsing van een kraan. Het gaat om het stuk tussen de kruising met de Dwarsweg en de rotonde bij de brandweerkazerne. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via een om-en-om-regeling. Houdt u dus rekening met vertraging. Fietsers richting het centrum van Maarssen moeten op de rijbaan.

 • Maarssen-Dorp: asbestsanering en verwijdering van begroeiing bij Stationsweg Noord

  9 maart 2017 - Het is de bedoeling dat op het voormalige terrein van Lambri en Intrama aan de Stationsweg Noord in Maarssen 52 woningen worden gebouwd. Momenteel wordt hiervoor een bestemmingsplanprocedure doorlopen. De asbestsanering en het verwijderen van de begroeiing starten op 9 maart. Vanwege het ingaan van het broedseizoen wordt het verwijderen van eventuele beplanting voor 15 maart afgerond.   

 • Loenen aan de Vecht: Onderhoud aan Cronenburgherbrug

  7 maart 2017 - In de periode van 13 t/m 31 maart voert de provincie Utrecht gedurende zes avonden en nachten onderhoud uit aan de Cronenburgherbrug, gelegen in de Bloklaan (N403) in Loenen aan de Vecht. Deze werkzaamheden kunnen enige verkeersoverlast veroorzaken.

 • Nieuwer Ter Aa: Oukoop afgesloten op 3 april

  7 maart 2017 - Maandag 3 april van 8:00 tot 12:00 uur is de Oukoop in Nieuwer Ter Aa afgesloten voor al het verkeer. Er wordt dan een transformator gewisseld. Een week voorafgaand aan het werk staan ter hoogte van het werk omleidingsborden. Omwonenden worden per brief geïnformeerd.

 • Groot onderhoud Vreelandbrug

  1 maart 2017 - In de periode 17-27 maart 2017 voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit aan de Vreelandbrug in de Provincialeweg (N201) in Vreeland. Tegelijkertijd wordt de bovenste laag asfalt aan weerszijden van de brug vervangen door geluidreducerend asfalt, over een lengte van 1,2 kilometer. De werkzaamheden geven veel hinder voor het verkeer.

 • Nigtevecht: werkzaamheden reconstructie Kanaaldijk Oost en Raadhuisstraat hervat

  1 maart 2017 (UPDATE) -  Vanwege het slechte weer in de afgelopen weken zijn de werkzaamheden aan fase 3 en 4 uitgesteld. Inmiddels is bekend wanneer het werk wordt hervat.

  Fase 3

  In de avond/nacht van dinsdag 7 maart 20:00 uur tot woensdag 8 maart 6:00 uur en in de avond/nacht van woensdag 8 maart 20:00 uur tot donderdag 9 maart 6:00 uur wordt in verband met een wegconstructie de kruising Raadhuisstraat / Dorpsstraat - Komgrens Noord afgesloten voor al het verkeer. 

  Fase 4

  Van woensdag 1 maart 7:00 uur tot maandag 20 maart 16:00 uur wordt in verband met een wegreconstructie de Raadhuisstraat tussen Dorpsstraat en Jonkheer Huydecoperstraat voor al het verkeer afgesloten.

 • Vreeland: werkzaamheden aan Van Leerbrug vanaf 20 februari

  16 februari 2017 - Maandag 20 februari start het laatste deel van de onderhoudswerkzaamheden aan de Van Leerbrug in Vreeland. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 10 maart. Net als bij de eerdere werkzaamheden aan de brug wordt de brug afgesloten voor auto-, motor- en bromfietsverkeer. Het gemotoriseerd verkeer omrijden via de Provinciale Weg N201. Voetgangers en fietsers (als zij hun fiets aan de hand meenemen) de brug wel passeren.

 • Nieuwer Ter Aa: werkzaamheden aan riolering en bestrating

  Tot eind mei wordt in Nieuwer Ter Aa gewerkt aan de riolering en de bestrating in de Doude van Troostwijkstraat, de Van Renessestraat, de Dorpstraat en het Honderdsche Laantje. Het verkeer wordt omgeleid. De opbreking zal steeds niet groter zijn dan 75 meter.

 • Breukelen: onderhoud aan de Vechtbrug uitgesteld

  7 februari 2017 - De aangekondigde, geplande werkzaamheden aan de Breukelse Vechtbrug voor het vaarseizoen worden uitgesteld tot ná het vaarseizoen. Tijdens de voorbereiding voor de uitvoering is het onderhoud groter gebleken dan uit de reguliere inventarisatie naar voren is gekomen. Dit betekent dat er op de Vechtbrug vanaf 15 februari geen werkzaamheden zijn en de brug gewoon toegankelijk is voor alle verkeer.

RSS
uw mening telt