Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Maarsen-Dorp: halve rijbaan afgesloten op de Binnenweg

  17 oktober 2017 - Maandag 23 oktober wordt tussen 7:00 en 16:00 uur een halve rijbaan afgesloten op de Binnenweg in Maarssen. Het gaat om het stuk bij de kruising met de Parkweg en de Kerkweg. Het verkeer kan de werkzaamheden passeren door middel van een om-en-omregeling. Dit kan leiden tot vertraging.

 • Maarssen-Dorp: fietspad afgesloten op Straatweg

  17 oktober 2017 - Van 24 oktober om 7:00 uur tot 28 oktober om 15:00 uur wordt het fietspad opengebroken op de Straatweg in Maarssen-Dorp. Het gaat om het stuk fietspad tussen de rotonde bij de brandweer en het viaduct. Fietsers worden over de rijbaan geleid door middel van een afgeschermd wegdeel. Gemotoriseerd verkeer wordt om en om langs het werk geleid met behulp van verkeerslichten.

 • Zandpad afgesloten tussen Breukelen en Nieuwersluis

  17 oktober 2017 - Maandag 30 oktober en dinsdag 31 oktober is een deel van het Zandpad tussen Breukelen en Nieuwersluis afgesloten tussen 20:00 en 5:00 uur. Er worden asfaltreparaties uitgevoerd. Ook fietsers en voetgangers kunnen de weg niet gebruiken.

 • Maarssen: fietspad opengebroken op Kerkweg

  17 oktober 2017 - Dinsdag 7 november wordt tussen 7:00 en 16:00 uur een stukje van het fietspad afgesloten op de Kerkweg in Maarssen-Dorp. Het gaat om het stuk fietspad bij de rotonde naar de Straatweg. Fietsers worden met behulp van verkeersregelaars een stukje over de rijbaan geleid. Voor het gemotoriseerd verkeer kan dit wat vertraging opleveren.

 • Nieuwersluis: Zandpad afgesloten

  Woensdag 18 oktober is het Zandpad ter hoogte van de Proosdijweg afgesloten van 20:00 tot 2:00 uur. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid met behulp van borden. Fietsers en voetgangers kunnen het werk wel passeren. Het stuk weg wordt afgesloten omdat een bodemonderzoek wordt uitgevoerd.

 • Nieuwersluis: om-en-omregeling bij Zandpad 18 en 19

  Vanaf 16 oktober worden nieuwe damwanden aangebracht ter hoogte van Zandpad 18 en 19 in Nieuwersluis. De werkzaamheden duren naar verwachting 9 weken. Het verkeer wordt via een om-en-om-regeling langs de werkzaamheden geleid. Dit kan enige vertraging opleveren.

 • Kockengen: 28 – 30 oktober overweg afgesloten in Portengen en Laag Nieuwkoop

  Van 28 tot en met 30 oktober voert Structon Rail werkzaamheden aan het spoor. Hiervoor is het noodzakelijk dat de spoorwegovergangen in Portengen en Laag-Nieuwkoop worden afgesloten:

  • de overgang in Laag Nieuwkoop: van zaterdag 28 oktober om 19:00 uur – maandag 30 oktober om 13:00 uur
  • de overgang in Portengen: zaterdag 28 oktober om 21:00 uur – maandag 30 oktober om 7:00 uur.
 • Burgemeester Huydecoperweg afgesloten

  6 september 2017 - De Burgemeester Huydecoperweg in Westbroek is tussen de kruising met de Westbroekse Binnenweg in Tienhoven en de dorpskern van Achttienhoven afgesloten voor doorgaand verkeer.

 • Nigtevecht: asfalteringswerkzaamheden Klompweg

  14 augustus 2017 - Nu in Nigtevecht de dijkverbetering aan de Klomp en de Lage Klompweg is afgerond, wordt tussen 16 augustus en 24 oktober het asfalt op de Klompweg vernieuwd. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden (overdag) is de weg gesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer kan het werkvak in, in overleg met de uitvoerder. Buiten de werktijden kan door het werkvak gereden worden, maar we adviseren u om via de Lage Klompweg te rijden.

RSS