Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Loenen aan de Vecht: stuk Rijksstraatweg en Brugstraat afgesloten

  22 maart 2018 - In verband met de jaarmarkt is in Loenen aan de Vecht op zaterdag 19 mei van 5:00 uur ’s ochtends tot middernacht een stuk van de Rijksstraatweg afgesloten. Het gaat om het stuk tussen de kruising met de Hoefijzer en de Driehovenlaan. Ook de Brugstraat is afgesloten tot en met de brug over de Vecht. Verkeer wordt omgeleid door middel van borden. In geval van nood is doorgang mogelijk voor alle hulpdiensten.

 • Kockengen: deel Wagendijk afgesloten op 26 en 27 maart

  20 maart 2018 - Op maandag 26 en dinsdag 27 maart is de Wagendijk in Kockengen afgesloten, tussen de kruisingen met de Schutterskade en de Hollandse Kade. Er worden dan wilgen gekapt. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.

 • Kockengen: werkzaamheden Wagendijk lopen uit tot uiterlijk 6 april

  19 maart 2018 - De Wagendijk in Kockengen is afgesloten tot en met uiterlijk 6 april. Het gaat om het stuk waar de Wagendijk overgaat in de Verlengde Kerkweg. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Kerkweg en de Schutterskade. Voor fietsers en bromfietsers is er een lokale (korte) omleiding. Eerder was aangekondigd dat de werkzaamheden afgerond zouden zijn op 23 maart, maar ze lopen uit.

 • Maarssenbroek: mogelijke afsluiting binnenring Bisonspoor

  1 maart 2018 - Vrijdag 2 maart, en indien nodig ook zaterdag 3 en zondag 4 maart is in Maarssenbroek de binnenring van Bisonspoor en het parkeerterrein Albert Heijn/Dirk mogelijk afgesloten. De afsluiting wordt alleen ingesteld als extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn om de werkzaamheden gecontroleerd en veilig te kunnen uitvoeren. Vrijdag 2 maart zijn in ieder geval vanaf 07:00 uur tot 19:00 uur verkeersbegeleiders actief voor het begeleiden van het verkeer.

 • Nigtevecht: Oostkanaaldijk afgesloten wegens invaren van fietsbrug

  1 maart 2018 - In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart wordt de nieuwe fietsbrug in Nigtevecht van De Punt naar zijn definitieve plek over het Amsterdam-Rijnkanaal gevaren. Daarom zijn de Oostkanaaldijk in Nigtevecht en de Kanaaldijk West in Abcoude van zaterdag 10 maart 17:00 uur tot uiterlijk zondag 11 maart 07:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook het scheepvaartverkeer op het Amsterdam-Rijnkanaal is tijdelijk gestremd.

 • Maarssen-Dorp: werkzaamheden Huis ten Boschstraat

  27 februari 2018 - Op dinsdag 6 maart wordt er van 8:00 tot 17:00 uur gewerkt op een deel van de Huis ten Boschstraat in Maarssen-Dorp. Er vinden kabelwerkzaamheden plaats aan de slagboom. Er is een om-en-om-regeling voor het verkeer. Houd rekening met enige vertraging.

 • Maarssen-Dorp: reconstructie Oostkanaaldijk

  27 februari 2018 - Van vrijdag 9 maart 7:00 uur tot vrijdag 6 april 16:00 uur vindt er een reconstructie plaats van de Oostkanaaldijk in Maarssen-Dorp. De weg is in die periode voor al het verkeer afgesloten. Het gaat om de Oostkanaaldijk Maarssen (vanaf Stationsweg Maarssen tot aan Maarssenbroeksedijk – Oost).

 • Stichtse Vecht: werkzaamheden vanwege vorst stil gelegd

  26 februari 2018 - Vanwege de vorst zijn alle civiele werkzaamheden buiten stil gelegd.

 • Gedeelte Oostkanaaldijk wordt fietstraat

  26 februari 2018 - Het gedeelte Oostkanaaldijk (vanaf Stationsweg Maarssen tot aan Maarssenbroeksedijk – Oost) gaat fietsstraat worden. De werkzaamheden starten op 9 maart 2018 zullen ongeveer 3 weken duren. De Oostkanaaldijk zal dan volledig voor alle verkeer afgesloten zijn.

 • Oud-Zuilen: werkzaamheden Dorpsstraat uitgesteld

  2 maart februari 2018 - De rioolwerkzaamheden in de Dorpsstraat in Oud-Zuilen, die zouden starten op maandag 5 maart,  worden vanwege de vorst uitgesteld. Volgens de nieuwe planning wordt nu vanaf 19 maart het riool in de Dorpsstraat Oud-Zuilen vervangen. De Dorpsstraat is gedurende 4 maanden afgesloten voor doorgaand verkeer.

 • Maarsen-Dorp: halve rijbaan afgesloten op de Binnenweg

  12 februari 2018 - Dinsdag 13 februari en donderdag 15 februari is tussen 7:00 en 16:00 uur wordt een halve rijbaan afgesloten op de Binnenweg in Maarssen. Het gaat om het stuk bij de kruising met de Parkweg en de Kerkweg. Het verkeer kan de werkzaamheden passeren door middel van een om-en-omregeling. Dit kan leiden tot vertraging.

 • Baggerwerkzaamheden bij Zwanenkamp in Maarssenbroek

  30 januari 2018 - Vanaf 5 februari 2018 wordt er in opdracht van ProRail gebaggerd in de watergangen rond de spoor-onderdoorgang tussen de Parallelweg en de Westkanaaldijk bij Zwanenkamp in Maarssenbroek. De wegen worden niet afgesloten, maar voor gemotoriseerd verkeer kan zo nu en dan vertraging ontstaan omdat een deel van de weg wordt afgezet. Het gemotoriseerd verkeer kan het werk dan om-en-om passeren. Fietsverkeer zal het werk ongehinderd kunnen passeren. Er worden maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het vrachtverkeer geen gevaar oplevert voor fietsers. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 weken.

RSS