Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Maarssenbroek: deel weg Bisonspoor afgesloten

  23 mei 2018 - Op vrijdag 1 juni vanaf 21:00 uur tot en met zaterdag 2 juni 8:00 uur is een deel van de weg Bisonspoor in Maarssenbroek afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting van de weg is nodig omdat de nieuwe loopbrug wordt geplaatst. De brug verbindt de parkeergarage met het winkelcentrum. Er wordt een omleiding ingesteld.   

 • Maarssenbroek: Kometenweg 3 en 4 juli afgesloten

  22 mei 2018 - Op dinsdag 3 juli vanaf 19:00 uur en woensdag 4 juli tot 5:00 uur is een deel van de Kometenweg in Maarssenbroek voor alle verkeer afgesloten. Er vinden dan reparaties plaats aan het asfalt. Het verkeer wordt omgeleid.

 • Nigtevecht: asfalteringswerkzaamheden Kanaaldijk Oost

  17 mei 2018 - Van dinsdag 5 juni 6:00 tot en met woensdag 6 juni 6:00 uur is de Kanaaldijk Oost in Nigtevecht afgesloten. Dit in verband met afrondende asfalteringswerkzaamheden. Overdag wordt er geasfalteerd en 's nachts de wegmarkering aangebracht. Er wordt een omleiding ingesteld. Als het werk eerder klaar is, gaat de weg ook eerder open.

 • Nigtevecht: Vreelandseweg afgesloten 6 en 7 juni

  17 mei 2018 - Van woensdag 6 juni 6:00 tot en met donderdag 7 juni 6:00 is de Vreelandseweg in Nigtevecht afgesloten voor al het verkeer. Dit in verband met afrondende asfalteringswerkzaamheden. Overdag vinden asfalteringswerkzaamheden plaats en ' nachts wordt de wegmarkering aangebracht. Als het werk eerder klaar is, gaat de weg eerder open.

 • Breukelen: onderhoudswerkzaamheden brug in Oud Aa

  16 mei 2018 - Op dinsdag 22 mei is de brug in Oud Aa van 7:00 tot 17:00 uur afgesloten voor het verkeer. Er vinden die dag onderhoudswerkzaamheden plaats aan de brug. Ook fietsers en voetgangers kunnen niet over de brug. Er wordt een omleiding ingesteld.

 • Wegwerkzaamheden Provincialeweg N401 Kockengen

  3 mei 2018 - Vanaf maandag 14 mei tot en met vrijdag 18 mei voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit op de Provincialeweg N401 in Kockengen, tussen de rotonde Portengen en de Dreef. De werkzaamheden vinden plaats nabij de parkeerplaats, over een lengte van circa 30 meter waarbij de weg ter plaatse is afgesloten voor doorgaand verkeer.

 • Tienhoven: tijdelijke afsluiting Bethuneweg

  2 mei 2018 - Vanaf vrijdag 25 mei 7:00 uur tot en met vrijdag 1 juni 16:00 uur is de Bethuneweg afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Dit in verband met het vervangen van een betonnen brugdek in de Bethuneweg nabij de Middenweg. Verkeer wordt omgeleid via de Landweg en/of de Machinekade. De Bethuneweg blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar voor bestemmingsverkeer vanaf de Maarsseveensevaart.

 • Maarssen-Dorp: Zijlweg afgesloten van 7 - 25 mei

  26 april 2018 - Van 7 tot en met 25 mei is de Zijlweg in Maarssen-Dorp afgesloten voor alle verkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid. De afsluiting is nodig omdat er straatwerkzaamheden worden uitgevoerd.

 • Maarssen-Dorp: brug in Oostkanaaldijk afgesloten

  12 april 2018 - Sinds 11 april jl. is de brug bij de haven van Ballast Nedam in de Oostkanaaldijk afgesloten. Ballast Nedam, de eigenaar van de brug heeft na onderzoek geconstateerd dat de brug niet meer veilig is voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel veilig gebruik maken van de brug. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Straatweg.

 • Maarssenbroek: deel weg Bisponspoor afgesloten

  11 april 2018 - Vanaf aanstaande maandag 16 april tot en met woensdag 18 april is de binnenring van Bisonspoor ter hoogte van Albert Heijn voor gemotoriseerd verkeer afgesloten. Vanaf de voorsorteerbaan aan de Safariweg wordt verkeer doorgeleid naar beschikbare parkeervoorzieningen. De winkels en het parkeerterrein tussen Dirk en Albert Heijn blijven gewoon bereikbaar.

 • Maarssenbroek: aanleg schoolzone in Spechtenkamp

  29 maart 2018 - Dinsdag 3 april wordt begonnen met het aanleggen van een schoolzone rondom basisschool 't Bontenest. De werkzaamheden zullen circa 2 weken duren. Rondom de school zijn enkele wegdelen afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid met behulp van borden. De school blijft te voet bereikbaar. 

 • Maarssenbroek: wegversmalling op binnenring bij Bisonspoor

  29 maart 2018 - De bouw van parkeergarage P1 bij Bisonspoor in Maarssenbroek is gestart. Om de werkzaamheden mogelijk te maken is er een tijdelijke wegversmalling ingesteld op de binnenring bij Bisonspoor, naast de Albert Heijn. Alle verkeer kan de wegversmalling passeren, maar er kan wel enig oponthoud zijn. Naar verwachting kan de wegversmalling op 29 september worden opgeheven.

 • Stichtse Vecht: werkzaamheden vanwege vorst stil gelegd

  26 februari 2018 - Vanwege de vorst zijn alle civiele werkzaamheden buiten stil gelegd.

 • Oud-Zuilen: werkzaamheden Dorpsstraat uitgesteld

  2 maart februari 2018 - De rioolwerkzaamheden in de Dorpsstraat in Oud-Zuilen, die zouden starten op maandag 5 maart,  worden vanwege de vorst uitgesteld. Volgens de nieuwe planning wordt nu vanaf 19 maart het riool in de Dorpsstraat Oud-Zuilen vervangen. De Dorpsstraat is gedurende 4 maanden afgesloten voor doorgaand verkeer.

RSS