Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Maarssen-Dorp: spoedreparatie riool nabij Buitenweg

  15 augustus 2018 - Donderdag 23 augustus van 7:00 tot 15:00 uur vindt er een spoedreparatie plaats van het riool en de weg nabij Buitenweg nummer 294 in Maarssen-Dorp. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

 • Vreeland: spoedreparatie aan waterleiding Nigtevechtseweg

  15 augustus 2018 - Vandaag van 8:00 tot 15:00 uur vindt er een spoedreparatie plaats aan de waterleiding bij de Nigtevechtseweg nummer 120 in Vreeland. De weg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel langs het werk.

 • Maarssenbroek: deel weg Bisonspoor afgesloten

  15 augustus 2018 - Donderdag 16 augustus van 21:30 uur tot en met vrijdag 17 augustus 05:30 uur is een deel van de weg Bisonspoor in Maarssenbroek afgesloten voor al het verkeer. De werksteiger onder de loopbrug van het bestaande winkelcentrum naar de nieuwe parkeergarage wordt dan verwijderd. Er wordt een omleiding ingesteld.

 • Breukelen, Oud Aa: Onderhoudswerkzaamheden brug

  9 augustus 2018 - Van 15 tot en met 17 augustus voert de gemeente Stichtse Vecht onderhoudswerkzaamheden uit aan hefbrug Oud Aa / Galgerwaard te Breukelen.

 • Loenen aan de Vecht: werkzaamheden aan Cronenburgherbrug

  6 juli 2018 - In de week van 9 juli voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit aan de Cronenburgherbrug, gelegen in de Bloklaan (N403) in Loenen aan de Vecht. Deze werkzaamheden zijn nodig om de aanhoudende storingen te verhelpen. Zowel het doorgaande wegverkeer als het scheepvaartverkeer kunnen gedurende de werkzaamheden gewoon passeren.

 • Maarssenbroek: deel weg Bisonspoor afgesloten

  5 juli 2018 - Op maandag 16 juli van 21:30 uur tot en met dinsdag 17 juli 05:30 uur en 's avonds 21:30 uur tot en met woensdag 18 juli 05:30 uur is een deel van de weg Bisonspoor in Maarssenbroek afgesloten voor al het verkeer. Er wordt dan glas in de nieuwe loopbrug geplaatst.

 • Maarssen-Dorp: renovatie brugdek/sluis Oostkanaaldijk

  14 juni 2018 - Na de asfalteringswerkzaamheden op de Oostkanaaldijk in Maarssen is geconstateerd dat de brug van Ballast Nedam niet veilig meer was voor gemotoriseerd verkeer. Op 1 september a.s. start de renovatie van de sluisdeur en het brugdek daar bovenop. Tot die tijd blijft de brug afgesloten voor auto’s.

 • Maarssenbroek: wegversmalling op binnenring bij Bisonspoor

  29 maart 2018 - De bouw van parkeergarage P1 bij Bisonspoor in Maarssenbroek is gestart. Om de werkzaamheden mogelijk te maken is er een tijdelijke wegversmalling ingesteld op de binnenring bij Bisonspoor, naast de Albert Heijn. Alle verkeer kan de wegversmalling passeren, maar er kan wel enig oponthoud zijn. Naar verwachting kan de wegversmalling op 29 september worden opgeheven.

RSS