Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

  • Kockengen: N401 afgesloten bij Portengense Brug

    26 juni 2017 - Van vrijdag 7 juli om 21:00 uur tot maandag 10 juli om 5:00 uur voert Provincie Utrecht een noodreparatie uit aan het wegdek van de Provincialeweg N401, direct na de rotonde bij Portengense Brug. De N401 wordt afgesloten tussen de rotonde Portengen en het kruispunt met de Dreef. De rotonde en het kruispunt vallen buiten de afsluiting. Kockengen blijft bereikbaar voor lokaal verkeer en fietsers hebben geen hinder van de werkzaamheden. In noodsituaties wordt het calamiteitenverkeer over het fietspad geleid.

  • Maarssen-Dorp: Oostwaardviaduct in Sweserengseweg afgesloten

    23 mei 2017 - Van 6 juni 07:00 uur tot en met 27 juni 20:00 uur is het Oostwaardviaduct in de Sweserengseweg in Maarssen-Dorp  afgesloten. Dit is het viaduct over de Zuilense Ring tussen Maarssen-Dorp en Op Buuren. Gemotoriseerd verkeer naar Maarssen-Dorp en Oud-Zuilen wordt omgeleid door middel van borden. Fietsers en hulpdiensten kunnen het viaduct wel gebruiken. Langzaam verkeer en landbouwverkeer kunnen onder begeleiding door het werkvak.

RSS
uw mening telt