Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Maarssenbroek: 10 december werkzaamheden Safariweg

  29 november 2018 - Op maandagavond 10 december worden er led knipperlichten in het wegdek van de Safariweg geplaatst. Tussen 19:00 – 0:00 uur gaat de Safariweg dicht in de richting Kamelenspoor naar Burgemeester Waverijnweg.

 • Loenen aan de Vecht: nieuw asfalt Cronenburgherbrug

  28 november 2018 - Tussen 12 en 17 december krijgt de Cronenburgherbrug in Loenen aan de Vecht een nieuwe laag asfalt. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet de brug worden afgesloten. De afsluiting geldt zowel voor het wegverkeer als voor het vaarverkeer.

 • Voorlopige aanpassingen kruispunt Safariweg ingang parkeergarage Bisonspoor

  28 november 2018 - Al snel na de oplevering van de Safariweg bleek dat het kruispunt tegenover de ingang van de wijk Antilopespoor en de nieuwe parkeergarage Bisonspoor niet goed functioneerde. Voor bewoners en andere weggebruikers was het gebruik ervan onduidelijk. De gemeente heeft het ontwerp opnieuw onderzocht en gaat het kruispunt aanpassen. Maandag 10 december worden, eerst als proef, aanpassingen aan het kruispunt gedaan.

 • Loenen aan de Vecht: deel Oud Over afgesloten op 3 december

  22 november 2018 - Maandag 3 december voert Stedin werkzaamheden uit in Loenen aan de Vecht.

 • Maarssen-Dorp: 28 november vertraging Nassaustraat

  21 november 2018 - Wegens werkzaamheden aan een rioolput ter hoogte van Nassaustraat 38 kunt u op woensdagochtend 28 november tussen 7:00 en 12:00 uur enige vertraging oplopen.

 • Maarssen: werkzaamheden Herenweg / Gageldijk

  23 oktober 2018 - In het eerste kwartaal van 2019 wordt de riolering aan de Herenweg en de Gageldijk in Maarssen vervangen. De voorbereidingen hiervoor zijn al gestart. Deze voorbereidende werkzaamheden bestaan uit het snoeien en kappen van bomen en het aanbrengen van een zgn. watertransportleiding door Vitens.

RSS