Tienhoven, Oud Maarsseveen, Maarsseveen, Molenpolder en Bethunepolder

Home > Inwoners > Tienhoven, Oud Maarsseveen, Maarsseveen, Molenpolder en Bethunepolder

Tienhoven, Oud Maarsseveen, Maarsseveen, Molenpolder en Bethunepolder

Wijkinformatie en wijknieuws voor de inwoners van Tienhoven, Oud Maarsseveen, Maarsseveen, Molenpolder en Bethunepolder.

Gebiedswethouder

 • Linda van Dort

Gebiedsregisseur

 • Willemijn Luchtenbelt

Burgerparticipatie

Lees bij Burgerparticipatie hoe u kunt bijdragen aan de veiligheid in uw omgeving via WhatsApp-groepen en buurtsignaleringsteams.

WhatsApp-groep

Kijk op www.buurtpreventiestichtsevecht.nl of er een WhatsApp-groep bij u in de wijk is en meld u aan.

Buurtsignaleringsteam

Nog niet aanwezig. Wilt u een signaleringsteam oprichten voor Tienhoven, Oud Maarsseveen, Molenpolder en Bethunepolder, neem dan contact op met team Openbare Orde en Veiligheid via info@stichtsevecht.nl.

Bewonersgroepen

Wijknieuws

Geen nieuws maar misschien wel wegwerkzaamheden. Zie www.stichtsevecht.nl./wegwerkzaamheden

 • Hoe ervaart u als omwonende de Maarsseveense Plassen?

  26 september 2018 (update) - In 2018 is het 50 jaar geleden dat het recreatiegebied De Maarsseveense Plassen haar poorten opende voor recreanten. Het gebied heeft alles voor een brede groep recreanten en is met het betaalde strandbad één van de best bezochte recreatieterreinen in de provincie Utrecht. De afgelopen jaren heeft het recreatieschap er veel aan gedaan om het gebied eigentijdser te maken. De reacties van de bezoekers zijn enthousiast en daar zijn wij als gemeente en recreatieschap heel blij mee.

 • Formulier om meldingen Maarsseveense Plassen te doen is verhuisd

  9 januari 2018 - Sinds deze zomer kon u meldingen van overlast bij de Maarsseveense Plassen melden via een banner op onze homepage. Omdat wij in deze winterperiode niet veel meldingen verwachten, verhuist het meldingsformulier naar www.stichtsevecht.nl/melding-maarsseveen.

 • Ontwerpbestemmingsplan Maarssenveense Plassen ter inzage

  9 maart 2017 - Het college heeft op 21 februari 2017 ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Maarsseveense Plassen e.o. U kunt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904. BPMrssevnplassnMRS-OW01) vanaf vrijdag 3 maart raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of het ontwerpbestemmingsplan zonder afspraak inzien bij het Omgevingsloket van gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:00 uur).