Nigtevecht

Home > Inwoners > Nigtevecht

Nigtevecht

Wijkinformatie en wijknieuws voor de inwoners van Nigtevecht.

Groenkalender

Overzicht van groenwerkzaamheden in de gemeente.

Nu de groenkalender bekijken

Gebiedswethouder

 • Jeroen Willem Klomps

Gebiedsregisseur

 • Olivier de Jonge Oudraat

Burgerparticipatie

Lees bij Burgerparticipatie hoe u kunt bijdragen aan de veiligheid in uw omgeving via WhatsApp-groepen en buurtsignaleringsteams.

WhatsApp-groep

Kijk op www.buurtpreventiestichtsevecht.nl of er een WhatsApp-groep bij u in de wijk is en meld u aan.

Buurtsignaleringsteam

Nog niet aanwezig. Wilt u een signaleringsteam oprichten voor Nigtevecht, neem dan contact op met team Openbare Orde en Veiligheid via info@stichtsevecht.nl.

Bewonersgroepen

Wijknieuws & ontwikkelingen

Geen nieuws maar misschien wel wegwerkzaamheden. Zie www.stichtsevecht.nl./wegwerkzaamheden

 • 27 februari: herstel telecomkabel

  20 februari 2019 - Op 27 februari 2019 vinden er in Nigtevecht herstelwerkzaamheden plaats aan de telecomkabel. Het werk vindt plaats ter hoogte van de Vreelandseweg nr. 22. De werkzaamheden starten om 09:00 uur en duren tot 16:00 uur. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden.
   

 • 19 februari: spreekuur gebiedsregisseur

  30 januari 2019 - Op dinsdag 19 februari houdt gebiedsregisseur Olivier de Jonge Oudraat spreekuur. Tijdens het spreekuur kunt u terecht met vragen of idee├źn om de leefbaarheid of de sociale samenhang in uw buurt te verbeteren.

 • Groot onderhoud brug Nigtevecht Kanaaldijk Oost

  10 oktober 2018 - In het najaar voert Waternet namens Waterschap Amstel, Gooi en Vecht, groot onderhoud uit aan de brug in Nigtevecht. Het onderhoud is nodig omdat veel onderdelen oud en versleten zijn. Ook gaat er meer verkeer over waardoor de brug zwaarder belast wordt dan vroeger. Voor de inwoners van Nigtevecht is er op donderdag 18 oktober een informatieavond. Lees meer op de website van Waternet.

 • Nieuwbouwproject Tweemaster Nigtevecht

  13 februari 2017 - Door de bouw van de samenwoonschool Nigtevecht zijn de 2e schoolgebouwen, waaronder de Tweemaster, overbodig geworden. Op het terrein  worden 10 sociale huurwoningen gerealiseerd.

 • Nieuwbouwproject Flambouw Nigtevecht

  13 februari 2017 -  De bestaande bebouwing (voormalige school Flambouw) wordt gesloopt en de locatie wordt herontwikkeld tot woningbouwlocatie. De invulling is grondgebonden woningen in de vrije sector. Stand van zaken: het stedenbouwkundig kader is in samenspraak met de omgeving opgesteld. De voormalige school is in januari 2017 gesloopt.

RSS