Wie wordt de nieuwe kinderburgemeester in Stichtse Vecht?

Home > Inwoners > Nieuws > Wie wordt de nieuwe kinderburgemeester in Stichtse Vecht?

Wie wordt de nieuwe kinderburgemeester in Stichtse Vecht?

16 april 2018 - Afgelopen week ontvingen de basisschoolleerlingen van groep 7 in Stichtse Vecht een oproep om zich aan te melden als nieuwe kinderburgemeester. De termijn van Mijke Moons zit er bijna op en gemeente Stichtse Vecht is op zoek naar een opvolg(st)er. De kinderburgemeester gaat met burgemeester Witteman mee naar activiteiten die van belang zijn voor kinderen. Ook kan de kinderburgemeester zelf idee├źn aandragen als er dingen aangepast moeten worden in de gemeente.

Solliciteren

Kent u een leerling die nu in groep 7 zit (en volgend schooljaar in groep 8) waarvan u denkt dat hij/zij geschikt is om de nieuwe kinderburgemeester van Stichtse Vecht te worden? Laat hem/haar dan voor 25 april solliciteren op de functie van kinderburgemeester. Het sollicitatieformulier is onderaan dit bericht te downloaden.

Meer weten

Meer informatie kunt u vinden op: www.stichtsevecht.nl/kinderburgemeester.

Kinderburgemeester Stichtse Vecht