Werkzaamheden zebrapaden Safariweg uitgelopen

Home > Inwoners > Nieuws > Werkzaamheden zebrapaden Safariweg uitgelopen

Werkzaamheden zebrapaden Safariweg uitgelopen

12 december 2018 - Maandagavond 10 december zijn voorlopige aanpassingen gemaakt aan het kruispunt ingang Antilopespoor en de nieuwe parkeergarage Bisonspoor. Hier staan nu blokken die het verkeer beter begeleiden. Verkeer komende vanaf het station naar de wijk Antilopespoor neemt voortaan de lus ter hoogte van het politiebureau om de wijk in te komen. Door het slechte weer is niet al het werk uitgevoerd. De verlichting van de zebrapaden wordt maandag 17 december afgemaakt.

Wat gaan we doen?

In de zebrapaden komt verlichting om de oversteek te verduidelijken. Bij de weghelft aan de zijde van de parkeergarage is dit uitgevoerd. De weghelft aan de zijde van Antilopespoor volgt op maandag 17 december. Het werk start om 09:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Mocht het werk eerder klaar zijn, dan gaat de weg eerder open. Als deze weghelft gedaan is dan kan de verlichting van de zebrapaden op beide weghelften werken.

Tijdelijke omleiding

Op 17 december van 09:00 – 16:00 uur wordt verkeer richting station Maarssen omgeleid via de binnenring Bisonspoor. Verkeer komende vanaf het station kan doorrijden over de Safariweg. De wijk Antilopespoor is maandagochtend tijdelijk alleen te bereiken vanaf de stationskant. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer op de binnenring Bisonspoor.

RSS