Werkzaamheden hoek winkelcentrum Bisonspoor bij de Dirk

Home > Inwoners > Nieuws > Werkzaamheden hoek winkelcentrum Bisonspoor bij de Dirk

Werkzaamheden hoek winkelcentrum Bisonspoor bij de Dirk

27 maart 2019 - Vanaf 8 april start Stedin, in opdracht van Wintertrust, met werkzaamheden op de hoek van het winkelcentrum Bisonspoor, ter hoogte van grillroom De Nijl en links van de ingang van supermarkt Dirk. Voor de uitbreiding van het winkelcentrum moeten er kabels worden vervangen. De werkzaamheden duren 5 weken.

Werkzaamheden in twee fases

Het deel van de weg Bisonspoor waaronder de nieuwe kabels komen te liggen, loopt van de ingang van het winkelcentrum tot aan het elektriciteitshuisje voor het speeltuintje tegenover Bisonspoor. Eerst worden de nieuwe kabels onder het voetpad naast de weg Bisonspoor gelegd. Dat betekent dat het voetpad en de parkeerplekken van het woongebouw Bisonspoor 1161 opengebroken worden. Wanneer de nieuwe kabels er liggen worden de oude kabels verwijderd. Deze liggen onder het pleintje op de hoek bij De Nijl, waar de fietsen gestald kunnen worden. Om die reden wordt het pleintje voor korte tijd opengebroken. De nieuwe tijdelijke plek om fietsen te plaatsen is dan om de hoek richting het marktplein (zie foto). 

Bereikbaarheid winkels

Alle winkels blijven bereikbaar. Voetgangers en fietsers kunnen zich veilig bewegen via hekken langs de werkzaamheden en zo hun bestemming bereiken. Ook ervaart het verkeer geen hinder van de werkzaamheden. Omwonenden en winkeliers worden op de hoogte gesteld door Stedin en Winter Trust. 
 


 

RSS