Vul de enquête energieloket Jouw Huis Slimmer in

Home > Inwoners > Nieuws > Vul de enquête energieloket Jouw Huis Slimmer in

Vul de enquête energieloket Jouw Huis Slimmer in

26 juni 2019 - Voor bewoners uit de regio Utrecht die energie willen besparen maar door de bomen het bos niet meer zien, is een jaar geleden het energieloket Jouw Huis Slimmer ingericht. Het loket is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich kunnen oriënteren op mogelijkheden om energie te besparen.

Doe mee met de online enquête

Om het energieloket zo goed mogelijk te laten aansluiten op wat bewoners in de regio Utrecht zoeken, heeft Jouw Huis Slimmer nu een online enquête opgesteld. Voor de enquête zoekt Jouw Huis Slimmer mensen die soms al wel, en soms nog geen stappen hebben gezet om energie te besparen. Invullen van de enquête kost minder dan 5 minuten, maar is van grote waarde voor het loket en de bezoekers. Helpt u mee?

Vul de enquête in.

JouwHuisSlimmer.nl

JouwHuisSlimmer.nl is opgezet door 15 gemeenten in de regio Utrecht en biedt naast informatie en handige tools ook een platform voor lokale initiatieven, bedrijven en collectieve inkoop. Jouwhuisslimmer.nl is een initiatief van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.