Vrijwilligersfeest op 22 november

Home > Inwoners > Nieuws > Vrijwilligersfeest op 22 november

Vrijwilligersfeest op 22 november

24 oktober 2019 - Vrijdagavond 22 november vindt het jaarlijkse Vrijwilligersfeest plaats in de aula van RSG Broklede in Breukelen. De burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht willen met dit feest de vele vrijwilligers in onze gemeente bedanken voor hun enorme inzet voor de lokale gemeenschap. Alle vrijwilligers zijn dan ook van harte uitgenodigd.

Wethouder Hetty Veneklaas: “Vrijwilligers maken het leven van heel veel mensen echt leuker. Zij zetten zich belangeloos in voor de sport- of muziekvereniging, doen boodschappen voor de buren, organiseren activiteiten in de buurt of helpen mee in de zorg. Verspreid over de twaalf kernen van Stichtse Vecht zijn veel inwoners op deze manier actief. Gewoon uit betrokkenheid en saamhorigheidsgevoel. Zij leveren een onmisbare bijdrage aan onze samenleving en aan de leefbaarheid in de wijken”.

Uitreiking Vrijwilligersprijs 2019

Op deze feestelijke avond vindt tevens de uitreiking van de gemeentelijke Vrijwilligersprijzen 2019 plaats. Om het vele vrijwilligerswerk te waarderen en vrijwilligers in het zonnetje te zetten, organiseert gemeente Stichtse Vecht samen met het Gilde Stichtse Vecht en de Vrijwilligerscentrale elk jaar de Vrijwilligersprijs. Een breed samengestelde en onafhankelijke jury beoordeelt de voordrachten en kent de Vrijwilligersprijs toe. Tot begin oktober konden groepen en individuen genomineerd worden.

Aanmelden

Het vrijwilligersfeest is op vrijdag 22 november vanaf 19:30 uur in de aula van RSG Broklede, Schepersweg 6A in Breukelen. De zaalcapaciteit is beperkt, dus graag aanmelden via dit aanmeldformulier of via www.vrijwilligersstichtsevecht.nl. Doe dit vóór 11 november 2019.