Verkeersomleidingen dancefestival Ultrasonic

Home > Inwoners > Nieuws > Verkeersomleidingen dancefestival Ultrasonic

Verkeersomleidingen dancefestival Ultrasonic

11 juli 2019 - Op zaterdag 13 juli is het jaarlijkse dancefestival Ultrasonic. Dit wordt gehouden op het strandbad van de Maarsseveense Plassen in Maarssen tussen 12:00 en 23:00 uur. Tijdens het evenement zijn er ook wegafsluitingen door werkzaamheden van de Provincie aan de Zuilense Ring en Rijkswaterstaat aan de A2. Bezoekers van het festival die vanaf de A2 de Zuilense Ring willen oprijden worden via de A-wegen, namelijk A2, A12, A27 en de N230 (Zuilense Ring) omgeleid door middel van bebording. Op en rond het evenementterrein worden verkeersregelaars ingezet.

Ook is de Herenweg afgesloten, vanwege werkzaamheden. Binnen Stichtse Vecht is daarom een aantal verkeersmaatregelen genomen om de doorstroming van het verkeer in goede banen te leiden. Deze zijn:

  • Er wordt aanvullende bebording geplaatst met verwijzingen naar het dancefestival Ultrasonic;
  • Er wordt stopverbod ingesteld op de Gageldijk en de Maarsseveensepoort (om te voorkomen dat de weg wordt geblokkeerd);
  • Er wordt een stopverbod ingesteld op het gedeelte van de Herenweg; (om te voorkomen dat de weg wordt geblokkeerd):

Verkeer na afloop van het festival

Na afloop van het evenement is de Zuilense Ring open in beide richtingen vanaf de Maarsseveense Poort. Let op: de toerit van de A2 richting Amsterdam wordt vanaf 01.00 uur afgesloten vanwege werkzaamheden aan de A2. Het verkeer wordt dan omgeleid via de volgende toerit en teruggestuurd via de A2.

Lees ook

RSS