Update bouw viaduct Willy Posthumushaghe

Home > Inwoners > Nieuws > Update bouw viaduct Willy Posthumushaghe

Update bouw viaduct Willy Posthumushaghe

4 april 2019 - Om een viaduct in de Willy Posthumushaghe in Vleuten te bouwen, komt er vanaf half april 2019 een tijdelijke omleidingsroute. De onderbaan van de omleidingsweg is inmiddels gelegd. In week 16 (vanaf 15 april) staan de asfalteringswerkzaamheden van de omleiding gepland. En daarna kan de weg gebruikt worden. De omleidingsroute geldt voor fietsers, de bus en het autoverkeer.

Historie

Gemeente Utrecht bouwt een viaduct in de Willy Posthumushaghe in Vleuten (in het verlengde van de Burgemeester Waverijnweg in Maarssenbroek), ter hoogte van de Kate ter Horstsingel. Onder het viaduct wordt de Kate ter Horstsingel doorgetrokken, zodat er een route naar de toekomstige woonbuurt Haarrijn en het noordelijk deel van bedrijventerrein Haarrijn ontstaat.

Naar verwachting is het viaduct in maart 2020 klaar voor gebruik.

Meer informatie

Informatie over alle bouwprojecten en werkzaamheden van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is te vinden op www.leidscherijn.nl. Hier vindt u ook achtergrondinformatie over viaduct Willy Posthumushaghe.