Start veiligheidssnoei bomen

Home > Inwoners > Nieuws > Start veiligheidssnoei bomen

Start veiligheidssnoei bomen

12 december 2018 - Deze week is de groenaannemer van de gemeente gestart met het snoeien van de bomen die vanuit veiligheidsoverwegingen onderhoud nodig hebben. Dood hout, slecht aangehechte takken, te zware takken en takken die op de een of andere manier een risico (kunnen) vormen, worden in deze veiligheidssnoei verwijderd.

Daarnaast inventariseert de gemeente welke bomen niet direct een veiligheidsrisico vormen, maar wel ernstige overlast veroorzaken. De gemeenteraad heeft om deze inventarisatie gevraagd. De bedoeling is om dergelijke bomen aan te pakken samen met reguliere snoeiwerkzaamheden. Om dit zo efficiƫnt mogelijk te doen, worden nu geen onderhoudssnoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Omdat veiligheid voorop staat, beginnen we nu wel met de veiligheidssnoei.