Sneeuwval: vertraging afvalinzameling

Home > Inwoners > Nieuws > Sneeuwval: vertraging afvalinzameling

Sneeuwval: vertraging afvalinzameling

24 januari 2019 (UPDATE) - De sneeuwval van deze week heeft overlast veroorzaakt voor het verkeer. Ook onze afvalinzamelaar Suez heeft er mee te kampen. Om die reden is een aantal containers niet geleegd. Wij vragen hiervoor om uw begrip. Suez doet er alles aan om het op te lossen en verwacht vandaag bijna alle kliko's geleegd te hebben.

Huidige inzameling

In de Afvalwijzer komen soms fouten voor. Deze corrigeren we zo snel mogelijk. Voor de straten Sluysoort en Oostwaard gaf de Afvalwijzer aan dat er woensdag ingezameld zou worden, maar daar wordt vandaag pas gereden.

Suez denkt vandaag al het afval opgehaald te hebben, op een stukje Loenersloot na. Vanwege de gladheid worden de kliko's daar mogelijk nog niet geleegd. Dat gebeurt dan morgen bij het narijden. Onze strooiwagens werken hard om de routes schoon en veilig te maken. 

Instructies kliko

Vanwege de andere rittijden, vragen wij u om uw kliko op de inzameldagen voor 7:30 uur op de daarvoor bestemde plek te plaatsen en pas binnen te halen als de kliko is geleegd. Als uw kliko binnen 2 dagen nog niet geleegd is, kunt u het online formulier invullen.

RSS