Sinterklaas komt naar Stichtse Vecht

Home > Inwoners > Nieuws > Sinterklaas komt naar Stichtse Vecht

Sinterklaas komt naar Stichtse Vecht

14 november 2017 - Ook dit jaar komt de Goedheiligman weer naar verschillende kernen in Stichtse Vecht. Komt u met uw kinderen de Sint en zijn pieten welkom heten?

Hieronder vindt u een overzicht van de Sinterklaasintochten die bij ons bekend zijn.

• Breukelen: zaterdag 18 november om 14:00 bij Boom en Bosch, Markt 13. Hij wordt welkom geheten door burgemeester Marc Witteman en Mijke Moons, de kinderburgemeester.
  • Kockengen: woensdag 22 november om 18:00 uur bij de Brug op het Driestammenplein. Burgemeester Marc Witteman is er om de Sint te begroeten.
  • Loenen aan de Vecht: zaterdag 25 november om 13:30 uur bij Beek en Hoff, Molenstraat 34. De Sint en zijn pieten worden welkom geheten door burgemeester Marc Witteman.
  • Maarssen: zaterdag 18 november om 13:00 uur bij Goudestein (Vechtzijde), Diependaalsedijk 19. Locoburgemeester Pieter de Groene is aanwezig om de Sint te ontvangen.
  • Maarssenbroek: woensdag 22 november om 15:00 uur in Winkelcentrum Bisonspoor. Mijke Moons, de kinderburgemeester, zal de opening verrichten van het Sinthuis aldaar. Het feestprogramma rondom de Sint duurt tot 17.00 uur.
  • Nieuwer Ter Aa: woensdag 29 november om 15:00 uur bij ’t Draaipunt, Renessestraat 2a. Burgemeester Marc Witteman verzorgt de ontvangst van Sinterklaas.
  • Nigtevecht: zaterdag 25 november om 12:30 uur bij de Loswalbrug. Locoburgemeester Pieter de Groene heet de Sint welkom.
  • Tienhoven: zaterdag 2 december. Sinterklaas wordt om 13:00 verwacht bij de Strook. Daarna is er een rijtoer naar De Veenkluit, Dominee Ulferslaan 25. Daar wordt gefeest van 14:00 - 16:00 uur. Kinderen van 3 tot en met 8 jaar zijn welkom in de gymzaal. Voor de wat oudere kinderen (9 tot en met 12 jaar) is er bingo in de muziekzaal.
  • Vreeland: zaterdag 25 november om 16:00 uur bij restaurant De Nederlanden, Duinkerken 3. Burgemeester Marc Witteman ontvangt de Goedheiligman.