Samenwerkingsplatform over online communicatie en dienstverlening

Home > Inwoners > Nieuws > Samenwerkingsplatform over online communicatie en dienstverlening

Samenwerkingsplatform over online communicatie en dienstverlening

De pagina op het samenwerkingsplatform Samen@Work waar belangstellenden zich op kunnen abonneren

13 september 2017 - Op 28 juni jl. hebben wij een informatieve markt voor inwoners, ondernemers en raadsleden georganiseerd over online communicatie en dienstverlening. Bezoekers konden ervaren, zien en beluisteren aan welke vernieuwingen wij werken op dit gebied. Eén van de onderwerpen die tijdens de markt aan bod kwam was het online samenwerkingsplatform ‘Samen@work’. Op dit platform kunnen samenwerkingsgroepen worden gestart tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en raadsleden. Informatie en documenten kunnen worden gedeeld en deelnemers kunnen we vragen naar hun mening via een poll of enquête.

Dit is een eenvoudige en toegankelijke manier om met belangstellenden te communiceren over onze online vernieuwingen. Deze groep dient ook als klankbordgroep voor online communicatie en dienstverlening waaronder website, gemeentelijke apps en sociale media.

Enkele inwoners, ondernemers, raadsleden en medewerkers van de gemeente zijn tijdens de markt lid geworden van de groep ‘online communicatie en dienstverlening’ op Samen@Work. Wij nodigen u hierbij van harte uit ook lid te worden. Via de groep vragen wij om uw input en mening en blijft u op de hoogte. Daarnaast zullen wij u ook via deze weg benaderen voor bijeenkomsten en gebruikersonderzoeken.

Word nu lid!

U kunt lid worden door een mail te sturen naar info@stichtsevecht.nl o.v.v. groep ‘Online communicatie en dienstverlening’. U ontvangt van ons daarna via de e-mail een uitnodiging waarin u zich rechtstreeks op deze groep kunt abonneren.