Regionaal Huurteam Utrecht van start

Home > Inwoners > Nieuws > Regionaal Huurteam Utrecht van start

Regionaal Huurteam Utrecht van start

28 mei 2019 - Per 1 juni 2019 start Regionaal Huurteam Utrecht. Huurders die bij een particuliere verhuurder woonruimte huren in de gemeenten De Bilt, Nieuwegein, Stichtse Vecht en Zeist kunnen een beroep doen op Regionaal Huurteam Utrecht.

Het huurteam biedt ondersteuning bij te hoge huurprijzen, achterstallig onderhoud, onjuist afgerekende servicekosten, en ongeldige bepalingen in het huurcontract. De diensten van Regionaal Huurteam Utrecht zijn gratis.

Contact met RHU

Het huurteam is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur via nummer (085) 27 34 933. Per mail is Regionaal Huurteam Utrecht bereikbaar per info@huurteam-utrecht.nl. Meer informatie is te vinden op www.huurteam-utrecht.nl/nl/diensten/regionaal-huurteam-utrecht/.