Prijsvraag: maak het erfgoed in Stichtse Vecht wereldberoemd

Home > Inwoners > Nieuws > Prijsvraag: maak het erfgoed in Stichtse Vecht wereldberoemd

Prijsvraag: maak het erfgoed in Stichtse Vecht wereldberoemd

16 mei 2018 - Een oproep aan iedereen om ideeën in te sturen om het bijzondere erfgoed van Stichtse Vecht wereldberoemd te maken. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan de prijsvraag Utrecht Wereldberoemd.

2018 is het Europese Jaar van het Cultureel Erfgoed. De prijsvraag is uitgezet door en voor de hele provincie Utrecht. Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn als het erfgoed in onze prachtige gemeente Stichtse Vecht in de prijzen valt, met haar bijzondere geschiedenis, historische objecten en unieke verhalen. De Provincie Utrecht is op zoek naar ideeën die een antwoord geven op de vraag: Hoe kun jij het erfgoed in jouw gemeente wereldberoemd maken?

Meedoen

Iedereen kan meedoen. Van 12 mei tot 15 juli 2018 kun je hiervoor je ideeën inzenden en kans maken op één van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 2.500,-, ballonvaarten en de Utrecht Wereldberoemd-fiets.

Meer informatie? Ga naar www.utrechtwereldberoemd.nl

Embedded video overslaan

Volledig transcript van de video (txt-formaat)