Oplossingen afvalinzameling

Home > Inwoners > Nieuws > Oplossingen afvalinzameling

Oplossingen afvalinzameling

17 januari 2019 - De overstap naar een nieuwe afvalinzamelaar zorgde de afgelopen weken helaas voor problemen. De afvalinzamelaar gebruikt andere routes en dit betekent bijvoorbeeld dat zij de bakken eerder of later legen dan u gewend bent. We ontvingen veel meldingen. Samen met afvalinzamelaar Suez werken we zo hard mogelijk om de overgang beter te laten verlopen.

Afgesproken verbeteringen

• er is dagelijks overleg met Suez over de situatie
  • afvalcoaches voeren controles uit, ook in het weekend. Zij helpen de chauffeurs op weg in onze gemeente.
  • in het algemeen telefoonnummer van de gemeente is een keuzemenu toegevoegd, speciaal voor meldingen over afval
  • extra werknemers zijn aangenomen om alle telefoontjes en meldingen af te handelen
  • Suez zet extra personeel en capaciteit in. Daardoor zijn er meer inzameldagen

Overige tips