Ontwikkelingen Winkelcentrum Noord in Breukelen

Home > Inwoners > Nieuws > Ontwikkelingen Winkelcentrum Noord in Breukelen

Ontwikkelingen Winkelcentrum Noord in Breukelen

5 februari 2019 - Op het Winkelcentrum Noord aan de Karel Doormanweg in Breukelen worden 16 appartementen gerealiseerd door Bouwbedrijf Akor.

De voorbereidende werkzaamheden zijn eind december 2018 gestart. Akor heeft hierover in december een informatiebrief verspreid. 

Parkeren

In de week van 18 februari 2019 gaat Akor het werkgebied voor de bouw van de appartementen inrichten. Dat betekent dat een aantal parkeerplaatsen aan de zijde van de Karel Doormanweg vanaf dat moment niet meer beschikbaar zijn. Om in de parkeerbehoefte te voorzien, gaat de gemeente vanaf 6 februari aan de gang om in de openbare ruimte aan de overzijde van de Karel Doormanweg vervangende parkeerplaatsen aan te leggen. Als eerste wordt de groenvoorziening verwijderd en het grondwerk gedaan. Vervolgens worden in de week van 11 februari de vervangende parkeerplaatsen aangelegd. Hiermee brengen wij de parkeerbehoefte van de bezoekers van het winkelcentrum weer op peil. 

Dit betreft een tijdelijke inrichting van de parkeervoorziening in de omgeving van het Winkelcentrum Noord in Breukelen. De definitieve inrichting staat op de planning voor het tweede deel van het jaar. 

Informatie

Voor nadere informatie neemt u contact op via telefoonnummer 140346.  
 

RSS