Ondermijning in het buitengebied: informatieavond op 3 oktober

Home > Inwoners > Nieuws > Ondermijning in het buitengebied: informatieavond op 3 oktober

Ondermijning in het buitengebied: informatieavond op 3 oktober

30 september 2019 - Bent u agrarisch ondernemer? Of eigenaar van agrarisch vastgoed? Dan heeft u wellicht al eens meegemaakt dat er iemand bij u op het erf kwam die niet helemaal betrouwbaar overkwam. Wilde hij veel betalen voor het huren van een schuur? Verkocht hij spullen vanuit de kofferbak? Dan heeft u mogelijk te maken gehad met ondermijnende criminaliteit. Maar hoe kunt u dit herkennen? En wat kunt u doen met uw signalen? Welk risico loopt u wanneer ondermijnende activiteiten plaatsvinden op uw terrein?

Avond over ondermijning

Om antwoord te geven op al deze vragen organiseren gemeenten Stichtse Vecht en De Ronde Venen, samen met het Regionaal Informatie en Expertise Centrum, Platform Veilig Ondernemen Midden Nederland, Politie en de Land- en Tuinbouw Organisatie Noord afdelingen Gooi, Vecht en Amstelstreek en Noord-West Utrecht, een avond over ondermijning.

De avond wordt geopend door mevr. Y. van Mastrigt, burgemeester van Stichtse Vecht en dhr. M. Divendal, burgemeester van De Ronde Venen. Daarna is er een presentatie door Arie Hogendoorn en Maarten Meijerink over wat ondermijning precies inhoudt. Na deze presentatie komt ervaringsdeskundige Roy Verheij aan het woord. Na de presentaties is er gelegenheid onder het genot van een drankje vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Praktische informatie en aanmelden

U bent van harte welkom op onze gezamenlijke ondermijningsavond op donderdag 3 oktober 2019. De avond start om 19:30 uur.

• Waar:  Hoeve Landzicht, Oukoop 22 te Nieuwer ter Aar (3626 AW)
  • Aanmelden: Via e-mail bij Gaby de Ruiter: gaby.deruiter@hetccv.nl

Graag tot ziens op 3 oktober!