Nieuwe beheerder openbare verlichting Stichtse Vecht

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuwe beheerder openbare verlichting Stichtse Vecht

Nieuwe beheerder openbare verlichting Stichtse Vecht

30 januari 2019 - Tot voor kort was CityTec eigenaar van de openbare verlichting (lantaarnpalen) in de gemeente en verantwoordelijk voor beheer en onderhoud. Met ingang van dit nieuwe kalenderjaar heeft gemeente Stichtse Vecht de openbare verlichting overgenomen van CityTec. Voortaan zal aannemer Pilkes B.V. in opdracht van de gemeente de openbare verlichting onderhouden.

In het verleden konden storingen van de openbare verlichting via Melding openbare ruimte of via de site van CityTec doorgegeven worden. Vanaf nu kunnen meldingen alleen nog gedaan worden via Melding openbare ruimte of telefonisch bij de gemeente. Op deze manier heeft de gemeente meer grip op het verhelpen van storingen en op de afhandeling van meldingen die binnenkomen.