Mijn Huis: online hulp voor energiebesparen

Home > Inwoners > Nieuws > Mijn Huis: online hulp voor energiebesparen

Mijn Huis: online hulp voor energiebesparen

9 september 2019 - Op Jouw Huis Slimmer, het energieloket van 15 gemeenten in de regio Utrecht, is Mijn Huis online gegaan. Mijn Huis is de online hulp voor energiebesparing en verduurzamen van de woning. Met Mijn Huis kunnen bewoners zelf bespaarkansen ontdekken.

“Dankzij Mijn Huis weet ik nu wat ik kan doen om mijn huis te verduurzamen. En ik kan altijd terug om mijn wensen aan te passen”, zegt bewoner Tim Joosten. Via Mijn Huis komt de bewoner ook makkelijk in contact met lokale energieadviseurs, energieambassadeurs en bedrijven.

Mijn Huis is te vinden op JouwHuisSlimmer.nl en is voor inwoners van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.