Meeluisteren met de commissievergadering?

Home > Inwoners > Nieuws > Meeluisteren met de commissievergadering?

Meeluisteren met de commissievergadering?

21 maart  2017 - Vanavond zijn er twee commissievergaderingen: een vergadering van de Commissie Fysiek Domein en een vergadering van de Commissie Bestuur en Financiën. U kunt deze bijeenkomsten van de gemeenteraad bijwonen. Ze starten om 19:30 uur in Boom en Bosch, Markt 13 in Breukelen. Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u wel weten wat er besproken wordt? Luister dan live mee vanaf 19:30 uur.

Raadsvergadering meeluisteren

Wat wordt er besproken

• De commissie Fysiek domein spreekt onder andere over de Vreelandseweg 6a in Nigtevecht. De vergaderstukken vindt u in het RaadsInformatiesysteem.
  • De commissie Bestuur en Financiën gaat onder meer over regionale samenwerking en de termijnagenda. Ook is er een peiling over de communicatie rondom de raad. Meer informatie daarover vindt u in het stuk Rondom de Raad. In het Raadsinformatiesysteem vindt u alle vergaderstukken.

uw mening telt