Laatste kans: bedenk de lekkernij van Stichtse Vecht en win een 3-gangen lunch

Home > Inwoners > Nieuws > Laatste kans: bedenk de lekkernij van Stichtse Vecht en win een 3-gangen lunch

Laatste kans: bedenk de lekkernij van Stichtse Vecht en win een 3-gangen lunch

13 juni - Stichtse Vecht is op zoek naar een echte streeklekkernij, naar een uniek product vanuit onze gemeente. Om iedereen voldoende in de gelegenheid te stellen mee te doen aan onze recept- en bakwedstrijd, hebben we de inschrijving verlengd. Nog tot en met donderdag 14 juni kunt u zich aanmelden. Naast dat mogelijk uw creatie door een of meerdere bakkers in Stichtse Vecht in productie wordt genomen, krijgt de winnaar ook nog een heerlijk 3-gangen lunchmenu voor twee personen aangeboden bij toprestaurant De Nederlanden in Vreeland. Doet u mee?

Om mee te doen meldt u zich uiterlijk donderdag 14 juni aan via vechtsekano@stichtsevecht.nl en stuurt u uw recept mee. De inzenders ontvangen een uitnodiging voor de halve finales. De winnaars presenteren hun lekkernij vervolgens nogmaals tijdens de finale op donderdag 12 juli. De winnaar mag zich de eigenaar van het officiële streekproduct van de gemeente noemen en het recept zal worden gebruikt door één of meerdere bakkers.

Data (update)

De halve finale is in verband met verlengde inschrijving niet meer op 11, 12 en 14 juni, maar op 19 juni en vindt op 1 locatie plaats. Tussen 16.30 - 18.30 uur zal de jury de inzendingen beoordelen op het gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan 1 in Maarssen.

Tijdens de halve finale kiest de jury de beste inzendingen, die doorgaan naar de finale. De finale is tijdens de Midzomerbijeenkomst op het gemeentekantoor in Maarssen, op donderdag 12 juli. Daar zal ter plekke de winnaar bekend worden gemaakt.

Actievoorwaarden

• alle inwoners en ondernemers met een vestiging in Stichtse Vecht kunnen meedoen
  • uw creatie brengt u mét recept mee op 19 juni naar het gemeentekantoor in Maarssen
  • het winnende recept zetten we op de gemeentelijke website
  • het winnende product kan worden opgenomen in het assortiment van bakkers uit Stichtse Vecht
  • de lekkernij moet een koud product zijn, aan te bieden als eenpersoonsportie
  • een jury proeft de inzendingen blind
  • meedoen is gratis

Meeproeven

Liever proeven in plaats van bakken? Test dan mee! Inwoners kunnen zich aanmelden voor een van jurypanels tijdens de halve finale of de finale. Aanmelden kan via vechtsekano@stichtsevecht.nl. U kunt hier ook met uw vragen terecht.