Kom naar de inspiratiesessie over Swim To Fight Cancer op 27 augustus

Home > Inwoners > Nieuws > Kom naar de inspiratiesessie over Swim To Fight Cancer op 27 augustus

Kom naar de inspiratiesessie over Swim To Fight Cancer op 27 augustus

14 augustus 2019 - Swim to Fight Cancer begon als een kleine, sportieve inzamelingsactie tegen kanker. Inmiddels is ‘de Swim’ uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Hoe is het Limore Noach (landelijk initiatiefnemer) en Karitha Wassenaar (voorzitter Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht) gelukt om zo’n succes te maken van de Swim? En hoe zorgen zij voor zoveel betrokkenheid bij de vrijwilligers en donateurs? Die vragen worden beantwoord tijdens de inspiratiesessie op dinsdag 27 augustus, van 16:00 tot 17:00 uur in het restaurant van de gemeente. Iedereen is welkom!

Programma

'De Swim To Fight Cancer is begonnen vanuit de drive om samen in actie te komen tegen kanker.' Dat zegt Limore Noach, die aan de basis stond van de Swim. Zij is nu de directeur van de landelijke organisatie Fight Cancer. Tijdens de inspiratiesessie op 27 augustus vertelt Noach over de oorsprong en de ‘making of Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht’. Dat doet ze samen met Karitha Wassenaar, voorzitter van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht en uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar (2018) in de gemeente. 

Aanmelden

Wilt u bij de sessie zijn? Stuur dan uiterlijk maandag 26 augustus een e-mail naar inspiratiesessie@stichtsevecht.nl en vermeld hierin uw naam en (indien van toepassing) van welke organisatie u bent. Uw vragen kunt u ook sturen naar het genoemde e-mailadres. Of neem telefonisch contact op via 14 0346 en vraag naar Cathelijne Dapiran. 

RSS