Home > Inwoners > Nieuws > Kinderburgemeester geeft startschot afvalvrije school in Vreeland en Loenersloot

7 maart 2019 - Op maandag 11 maart geeft kinderburgemeester Britt Klomp als ambassadeur de aftrap voor de start van het programma ‘Afval, het begin van iets nieuws’. Dat doet zij om 8:45 uur samen met de Verrukkelijke Vuilnismannen en de kinderen van CSV de Ridderhof in Vreeland. Op 18 maart gaat zij om 9:00 uur naar de Montessorischool in Loenersloot om ook daar het startschot te geven. De media zijn van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.