Jongeren: organiseer een activiteit

Home > Inwoners > Nieuws > Jongeren: organiseer een activiteit

Jongeren: organiseer een activiteit

19 september 2018 - Gemeente Stichtse Vecht vindt het belangrijk dat jongeren zich kunnen vermaken en hun talenten kunnen ontwikkelen. Daarom ondersteunt de gemeente activiteiten en projecten dóór en vóór jongeren van 10 tot 23 jaar.

Is er weinig te doen in jouw buurt? Heb jij een leuk idee voor een activiteit en ben je een echte regelaar? Dan is er veel mogelijk. Als je van dansen houdt, kun je een dance-battle organiseren. Als voetbal meer jouw ding is, denk dan aan een buurttoernooi. Wat dacht je van pleintjesbasketbal of levend Stratego? De gemeente wil dat er voor iedereen iets leuks te doen is, dus we zien graag veel verschillende activiteiten voor binnen of buiten.

Meld je idee!

Ben je tussen de 10 en 23 jaar en heb je een leuk idee voor andere jongeren in deze leeftijd? Bel met Ellis van Tilburg van Jeugd-Punt op 06 10 12 0162 of mail haar via EvT@jeugd-punt.nl De gemeente is benieuwd naar jouw idee en helpt je graag.