Inspiratiesessie met expeditieleider en motivator Peter Blokland

Home > Inwoners > Nieuws > Inspiratiesessie met expeditieleider en motivator Peter Blokland

Inspiratiesessie met expeditieleider en motivator Peter Blokland

Peter Blokland komt opnieuw naar Stichtse Vecht

13 september 2017 - Op dinsdag 26 september praat Blokland met inwoners, ondernemers en medewerkers van de gemeente over hoe je in je werk staat en wat je daarvan van jezelf meeneemt. Hoe kun je met het oog op de toekomst van Stichtse Vecht de samenwerking met elkaar nog meer verbeteren? Wat is onze gemeenschappelijke taal en hoe kunnen we elkaar inspireren? Peter neemt hiervoor zijn ervaring in het leiden van expedities en verbetertrajecten van organisaties mee. Verwacht een unieke bijeenkomst! De bijeenkomst is van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 in Maarssen.  U bent van harte welkom.

Lees meer over 'Op expeditie naar de toekomst van Stichtse Vecht'

uw mening telt