Help mee uw wijk te verbeteren

Home > Inwoners > Nieuws > Help mee uw wijk te verbeteren

Help mee uw wijk te verbeteren

10 augustus 2017 - De gemeente biedt bewonersgroepen en individuele bewoners jaarlijks de gelegenheid om allerlei leefbaarheidinitiatieven in te dienen. Hiervoor heeft de gemeente geld gereserveerd (centraal leefbaarheidsbudget).

Vanuit dit budget kunnen fysieke verbeteringen aan de wijk worden gedaan, zoals speelruimte en straatmeubilair, maar ook sociale initiatieven die de samenhang in de wijk verbeteren, bijvoorbeeld een buurtfeest. Daarmee stimuleert de gemeente inwoners om zelf een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van hun eigen wijk, dorp of kern. Dit kan een bijdrage zijn in tijd of in geld. Ieder idee, of dat nu klein en praktisch is of groot, kunt u indienen. Fysieke initiatieven, zoals wensen voor (nieuwe) speelvoorzieningen in de wijk kunt u tot 1 oktober 2018 indienen en sociale initiatieven het hele jaar door.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de gebiedsregisseur van uw gebied:

• Maarssenbroek: Foka der Nederlanden, e-mail: info@stichtsevecht.nl, telefoon: 14 0346.
  • Nieuwer Ter Aa, Kockengen en Breukelen: Irene Huisman, e-mail: info@stichtsevecht.nl, telefoon: 14 0346.
  • Nigtevecht, Vreeland, Loenersloot en Nieuwersluis en Loenen aan de Vecht: Olivier de Jonge Oudraat, e-mail: info@stichtsevecht.nl, telefoon: 14 0346.
  • Maarssen-Dorp, Tienhoven-Oud Maarsseveen, Maarsseveen-Molenpolder, Bethunepolder en Oud Zuilen: Willemijn Luchtenbelt, e-mail: info@stichtsevecht.nl, telefoon: 14 0346.

uw mening telt