Gezellig naar een overdekte markt vanavond?

Home > Inwoners > Nieuws > Gezellig naar een overdekte markt vanavond?

Gezellig naar een overdekte markt vanavond?

28 juni 2017 - Kom vanavond dan naar de markt over online communicatie en dienstverlening! Altijd al willen weten hoe gemeente Stichtse Vecht de sociale media gebruikt om te volgen wat u belangrijk vindt? Of hoe de online nieuwsbrief wordt gemaakt? Dit en meer laat gemeente Stichtse Vecht woensdag 28 juni zien op de informatiemarkt over online communicatie en dienstverlening.

In 7 verschillende stands laat de gemeente u kennismaken met hun nieuwe producten en online vernieuwingen. Zo wordt getoond hoe data wordt verzameld, zodat u nog beter geholpen kan worden. En laat een medewerker zien hoe u precies die officiële bekendmakingen in uw mailbox kunt ontvangen die voor u interessant zijn. Er vindt een demonstratie plaats van de Fixi app. Hiermee kunt u gemakkelijk een mankement in de openbare ruimte melden. Ook laat de gemeente zien hoe de melding bij hen binnenkomt en hoe dit wordt afgehandeld.

Sneak preview

Tijdens de informatiemarkt wordt ook een sneak preview gegeven van het online burgerpanel dat de gemeente aan het ontwikkelen is. Met deze tool wil de gemeente inwoners die graag mee willen werken aan onderzoeken, de gelegenheid geven om te kiezen waar hun interesse ligt. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat iemand die alleen wil meepraten over sport niet wordt lastiggevallen met een enquête over gemeentelijke dienstverlening.

Waar en wanneer

De informatiemarkt is op 28 juni van 19:30 - 22:00 uur en wordt gehouden in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan 1 in Maarssen.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.15 uur: inloop met koffie/thee

19.30 uur: opening door wethouder dienstverlening, Eric Balemans

19.40 - 22.00 uur: bezoek marktkramen, in rondes van 20 minuten

22.00 uur: afsluiting

Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aanmelden

Komt u naar de informatiemarkt? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@stichtsevecht.nl  o.v.v. ‘informatiemarkt online’.

Hopelijk zien we u de 28ste!

uw mening telt