Een compliment voor iedere mantelzorger

Home > Inwoners > Nieuws > Een compliment voor iedere mantelzorger

Een compliment voor iedere mantelzorger

9 oktober 2017 - Zorgt u voor een ander? Dan komt u misschien in aanmerking voor het mantelzorgcompliment: cadeaubonnen die u naar eigen inzicht kunt besteden.

Wethouder Jacqueline Koops: 'Met dit mantelzorgcompliment willen we als gemeente laten zien dat we de bijzondere inspanningen van mantelzorgers erkennen en enorm waarderen. Het raakt mij in mijn gesprekken met mantelzorgers elke keer weer om te horen en te zien met hoeveel inzet en overgave zij zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. En dat vaak jarenlang, dag in dag uit.'

Voorwaarden mantelzorgcompliment

  • u staat als mantelzorger ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg. Staat u daar nog niet ingeschreven, doe dat alsnog
  • u zorgt voor iemand die in gemeente Stichtse Vecht woont
  • u heeft in 2017 minimaal 3 maanden aaneengesloten en minimaal 8 uur per week mantelzorg verleend
  • u heeft zich uiterlijk 13 november 2017 aangemeld bij Steunpunt Mantelzorg

Aanmelden tot en met 13 november

Mantelzorgers die vorig jaar geen mantelzorgcompliment hebben ontvangen, kunnen zich tot en met 13 november 2017 aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg. Dat kan op 2 manieren:

  • Online een mantelzorgcompliment aanvragen
  • Bellen naar (0346) 29 07 17 (op maandag, dinsdag en woensdag tussen 9:30 – 11:30 uur). Een medewerker van het Steunpunt vult dan tijdens het gesprek samen met u het aanmeldformulier in. 

Vorig jaar een mantelzorgcompliment ontvangen

Heeft u vorig jaar al een mantelzorgcompliment ontvangen en zijn er geen wijzigingen in uw mantelzorgsituatie dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Uw gegevens zijn al bij ons bekend. U ontvangt binnenkort een brief van ons. Zijn er wel wijzigingen in uw situatie? Geeft u die dan door bij het Steunpunt Mantelzorg. Dat kan via mantelzorg@welzijnsv.nl of bel met (0346) 29 07 17 (maandag, dinsdag en woensdag van 9:30-11:30 uur).

RSS