Cita Architecten en wethouder Veneklaas ondertekenen contract Kindcentrum

Home > Inwoners > Nieuws > Cita Architecten en wethouder Veneklaas ondertekenen contract Kindcentrum

Cita Architecten en wethouder Veneklaas ondertekenen contract Kindcentrum

29 januari 2019 - Aan het Harmonieplein komt een Kindcentrum waarin Wereldkidz Bolenstein, basisschool Het Kompas, een gymzaal en kinderopvang Kind en Co worden gehuisvest. Met het Kindcentrum wil gemeente Stichtse Vecht bijdragen aan het ontwikkelen van een levendig dorpsplein in Maarssen-Dorp en een plek maken waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich optimaal kunnen ontplooien en een fijne tijd kunnen hebben.

Ontwerpteam

Samen met de gebruikers heeft de gemeente een ontwerpteam gekozen: Cita Architecten uit Utrecht gaat samen met zijn adviseurs aan de slag om een prachtig Kindcentrum te ontwerpen dat past bij de gewenste sfeer en uitstraling van het Harmonieplein en de omgeving.

Op dinsdag 29 januari is het contract voor deze opdracht getekend door de heer R. Jockin, directeur van Cita Architecten en wethouder Hetty Veneklaas.

Voortgang Kindcentrum

De gemeente gaat nu aan de slag met het ontwerp van het Kindcentrum. Op het moment dat de voortgang van het ontwerp daar aanleiding toe geeft, zullen omwonenden en belanghebbenden worden geïnformeerd via sociale media, de projectensite www.harmonieplein.nl en door middel van een informatieavond.

Cita Architecten en Hetty Veneklaas schudden handen na tekenen contract

V.l.n.r. op de foto: Jacqueline Sturkenboom (Wereldkidz Bolenstein), Robert Jockin (Cita Architecten), Hetty Veneklaas (wethouder) en Joke Kuijf (Kind & Co).

RSS