Bezwaarschriften Belastingen tussen 14 en 19 maart 2019 mogelijk niet ontvangen

Home > Inwoners > Nieuws > Bezwaarschriften Belastingen tussen 14 en 19 maart 2019 mogelijk niet ontvangen

Bezwaarschriften Belastingen tussen 14 en 19 maart 2019 mogelijk niet ontvangen

11 april 2019 - Door een technisch probleem heeft Belastingen SWW tussen 14 en 19 maart 2019 geen online bezwaarschriften ontvangen. Bezwaarmakers hebben wel een ontvangstbevestiging gekregen, maar het bezwaarschrift blijkt niet op opgeslagen te zijn op de server van Belastingen SWW.

De indieners van de betreffende bezwaarschriften worden verzocht hun bezwaar nogmaals in te dienen, onder vermelding van het dossiernummer uit de ontvangstbevestiging. Alleen voor deze groep bezwaarmakers geldt dat zij alsnog hun bezwaar tot 1 januari 2020 kunnen indienen. Dit is belangrijk omdat de formele bezwaarperiode inmiddels is verstreken.

Opnieuw indienen

De betreffende bezwaren kunnen via digitale belastingloket www.belastingensww.nl opnieuw worden ingediend. Voor vragen kan u contact opnemen via info@belastingensww.nl of bellen met de gemeente via 14 0346.

Het gaat naast bezwaren ook om aan- en afmeldingen voor incasso en honden in dezelfde periode. De betreffende inwoners worden ook verzocht hun aan- en afmeldingen opnieuw in te dienen via digitale belastingloket www.belastingensww.nl.

RSS