Bespaar op energie met gratis advies en een energiebox

Home > Inwoners > Nieuws > Bespaar op energie met gratis advies en een energiebox

Bespaar op energie met gratis advies en een energiebox

7 februari 2019 - Huurt u een woning in gemeente Stichtse Vecht? Dan kunt u gratis energieadvies en een bijbehorende box aanvragen. Met kleine maatregelen wordt per woning gemiddeld € 115,- per jaar bespaard op energiekosten.

Hoe het werkt

De gemeente en woningcorporaties Portaal, Kockengen en Vecht en Omstreken verzorgen persoonlijke adviezen. Een ervaren adviseur komt bij u op bezoek, legt uit hoe de producten in de energiebox gebruikt kunnen worden en geeft bespaaradvies op maat. Advies bestaat vaak uit kleine acties die u als huurder zelf kunt uitvoeren.

Slim energieverbruik loont

In 2018 hebben al ruim 100 huurders advies ontvangen. Per woning kan zo’n € 115,- per jaar bespaard worden. Met slim energieverbruik verlaagt u uw energierekening, zonder comfort te verliezen. Samen gaan we voor een duurzame gemeente.

Vraag nu advies aan

Huurders in Stichtse Vecht kunnen nog altijd gratis advies aanvragen. Dit kan ook door 030 302 15 71 te bellen (Team Energiebox), tijdens werkdagen van 9:00 tot 13:00 uur. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal adviezen beschikbaar!