Bent u al Gast van de Raad geweest?

Home > Inwoners > Nieuws > Bent u al Gast van de Raad geweest?

Bent u al Gast van de Raad geweest?

14 november 2017 - Elke maand ontvangt een aantal willekeurig geselecteerde inwoners van Stichtse Vecht een uitnodiging om een raadsvergadering bij te wonen als Gast van de Raad. Afgelopen raadsvergadering waren er 17 gasten aanwezig. Aan het begin van de avond legden de griffier Jelle Hekman, wethouder Warner van Vossen en raadslid Albert Gemke uit hoe de gemeenteraad werkt. Na afloop was er nog een gezellige borrel om na te praten. De aanwezige gasten waren erg enthousiast over de vergadering.

Ook Gast van de Raad zijn

De aanwezige gasten vonden het erg interessant om aanwezig te zijn bij de raadsvergadering en meer te horen over hoe de gemeenteraad werkt. Nog geen uitnodiging ontvangen, maar u wil wel graag een keer Gast van de Raad zijn? Dat kan! U kunt zich aanmelden via gastvanderaad@stichtsevecht.nl.

De Gasten van de Raad zitten in de zaal