Belastingaanslag SWW rond 20 februari 2019 binnen

Home > Inwoners > Nieuws > Belastingaanslag SWW rond 20 februari 2019 binnen

Belastingaanslag SWW rond 20 februari 2019 binnen

14 februari 2019 - U ontvangt uw jaarlijkse aanslag gemeentelijke heffingen rond 20 februari 2019. Bent u aangemeld bij MijnOverheid, dan krijgt u uw aanslag alleen digitaal en niet per post.

Vragen over de aanslag

Bel met 14 0346 (Telefonisch Informatiecentrum gemeente Stichtse Vecht) of mail naar info@belastingensww.nl Samen kunnen we de WOZ-waarde bekijken en eventueel aanpassen.

Niet eens met de WOZ-waarde

Wanneer u van mening bent dat de WOZ-waarde verkeerd is, dan kunt u dit doorgeven via telefoonnummer 14 0346. Als blijkt dat uw WOZ-waarde inderdaad onjuist is, dan passen we dit graag voor u aan. Zonder lange administratieve procedure.

Via ‘no cure no pay-bedrijven’ kunt u aanspraak maken op de proceskostenvergoeding. Een gegrond bezwaarschrift kan u enkele tientjes opleveren, maar het behandelen van deze bewaren kost Belastingen SWW mogelijk honderden euro’s. Uiteindelijk komen die kosten vaak terug bij u en andere belastingbetalers.

Neem zelf contact op

Bel 14 0346 of mail voor een snelle afhandeling. Dan bekijken we samen de WOZ-waarde en passen we deze eventueel aan.