Beëindiging kortingsprijs project Grondgebruik

Home > Inwoners > Nieuws > Beëindiging kortingsprijs project Grondgebruik

Beëindiging kortingsprijs project Grondgebruik

21 november 2019 - De kortingsprijs binnen het project Grondgebruik is beëindigd. Dat heeft het college van B&W deze week besloten. Sinds 2017 is met het project Grondgebruik het gebruik van gemeentegrond geregeld op plekken waar dat (nog) niet was gebeurd. Ook was het voor inwoners mogelijk om een aanvraag in te dienen om een strook gemeentegrond te kopen en aan hun tuin toe te voegen.

Inmiddels zijn alle situaties bij de gemeente in beeld, is het meeste gebruik gereguleerd en wordt er gewerkt aan de afronding van de laatste dossiers. Gedurende het project werd een verlaagde grondprijs van € 125,-per m², voor stroken gemeentegrond met een oppervlakte tot 100 m² gehanteerd. Nu het project zich in een afrondende fase bevindt geldt de reguliere grondprijs uit de Nota restgroen van € 183,60 per m² weer.