4 scenario’s voor de Hazeslinger in Breukelen

Home > Inwoners > Nieuws > 4 scenario’s voor de Hazeslinger in Breukelen

4 scenario’s voor de Hazeslinger in Breukelen

11 april 2019 - Tijdens de informatieve commissievergadering van dinsdag 16 april worden de commissieleden en geïnteresseerden geïnformeerd over de herinrichting van de Hazeslinger in Breukelen.

Het gaat hier om plannen voor het parkeerterrein aan de Hazeslinger, de nieuwbouw van de Aldi, de toevoeging van extra woningen en de herontwikkeling van de Rooms Katholieke kerk en de bijbehorende parochie.

Input inwoners verwerkt

Voor het onderdeel parkeren heeft de gemeente input opgehaald bij inwoners op inloopbijeenkomsten. Deze input is verwerkt in vier scenario’s. Deze vier scenario’s zijn voorgelegd aan de inwoners op 4 april 2019. De commissieleden wordt voorgelegd of er voldoende draagvlak is voor de voorkeursvariant van het college, scenario 1. In deze variant prevaleert kwaliteit ten opzichte van kwantiteit. Het plan biedt ruimte aan 145 parkeervlakken, het aantal parkeerplaatsen neemt hiermee af. Naast parkeren zijn ook belangen van gebiedsontwikkeling en economie meegewogen. Daarnaast is er extra ruimte gecreëerd voor fietsers en elektrische oplaadpunten voor zowel fietsen als auto’s.

Locatie, tijd en agenda

U bent van harte welkom om vanaf de publieke tribune deze informatieve commissievergadering bij te wonen. U kunt de agenda alvast inzien.

• Datum en tijd: 16 april 2019, 20:45 uur
  • Locatie: Maarssenzaal - gemeentehuis Boom & Bosch, Markt 13 te Breukelen