Naar het gemeentekantoor

Home > Inwoners > Naar het gemeentekantoor

Naar het gemeentekantoor

Het gemeentekantoor is op verschillende manieren te bereiken.

Parkeren bij het gemeentekantoor

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats. Voor bezoekers zijn er 16 plekken gereserveerd in de ‘blauwe zone’. Deze parkeerplaatsen herkent u aan de blauwe stenen in de bestrating. Zijn deze plekken bezet, dan kunt u uiteraard een andere vrije parkeerplaats kiezen. Op woensdag en vrijdag is het meestal rustig op het parkeerterrein. Hier kunt u eventueel rekening mee houden bij het plannen van uw afspraak.

Gehandicaptenparkeerplaats

Er zijn 2 gehandicaptenparkeerplaatsen vlakbij de hoofdingang van het gemeentekantoor en 1 bij de achteringang. U herkent ze aan de borden.

Elektrische oplaadplaatsen

Er zijn 2 oplaadplaatsen voor elektrische auto’s bij de hoofdingang van het gemeentekantoor.

Fietsenstalling

Zowel aan de voor- als achterkant van het gemeentekantoor kunt u uw fiets stallen.

Fietsend of lopend vanaf de Kaatsbaan

Fiets of loop vanuit de Kaatsbaan linksaf de Diependaalsedijk op. Volg deze weg tot u aan uw linkerhand het smeedijzeren hek ziet van Park Goudestein. Ga het park in en u ziet recht voor u Goudestein. Rechts naast Goudestein staat het gemeentekantoor.

Lopend vanaf de bushalte op de Straatweg

Vanaf de bushalte Maarssen Dorp aan de Straatweg loopt u een klein stuk terug en steekt u bij de rotonde de Straatweg over. Loop de Bolensteinseweg in en loop door tot aan de Vecht. Loop rechts de Schippersgracht op. Steek links de eerstvolgende brug over en loop de Kaatsbaan door tot aan het einde. Zie vervolgens de beschrijving hierboven.