Maarssenbroek

Home > Inwoners > Maarssenbroek

Maarssenbroek

Wijkinformatie en wijknieuws voor de inwoners van Maarssenbroek.

Gebiedswethouder

  • Linda van Dort

Gebiedsregisseur

  • Irene Huisman
  • Olivier de Jonge Oudraat

Burgerparticipatie

Lees bij Burgerparticipatie hoe u kunt bijdragen aan de veiligheid in uw omgeving via WhatsApp-groepen en buurtsignaleringsteams.

WhatsApp-groep

Kijk op www.buurtpreventiestichtsevecht.nl of er een WhatsApp-groep bij u in de wijk is en meld u aan.

Buurtsignaleringsteams

Bewonersgroepen

Wijknieuws & ontwikkelingen

Geen nieuws maar misschien wel wegwerkzaamheden. Zie www.stichtsevecht.nl./wegwerkzaamheden

  • Inloopavond herontwikkeling Planetenbaan en het Kwadrant goed bezocht

    23 januari 2019 - In het gebied staan diverse kantoren en bedrijven leeg. Een aantal eigenaren in het gebied wil naast het verbouwen van bestaande panden tot woningen ook de mogelijkheden onderzoeken om bestaande panden te slopen en hier nieuwe woningen (gestapeld) te bouwen. Om als gemeente deze plannen te kunnen toetsen zodat er een goed integraal plan komt zijn we bezig met het opstellen van een stedenbouwkundig kader en randvoorwaarden. Met een maquette is hiervan een impressie gemaakt.

  • Wijkcommissie Zebraspoor stelt zich voor

    17 mei 2018 - Wijkcommissie Zebraspoor is ruim 25 jaar actief en zal vooral bekend zijn om de jaarlijkse rommelmarkt en de nationale buitenspeeldag. Maar daarnaast houden wij ons ook bezig met gemeentezaken op wijkniveau en proberen indien nodig een schakel te zijn tussen bewoners en gemeente. Wij vergaderen ongeveer 6x per jaar waarbij zoveel mogelijk onze gebiedsregisseur aanwezig is en ook de wijkagent probeert zoveel mogelijk aan te sluiten. Momenteel bestaat de wijkcommissie uit 8 leden.

RSS