Maarssenbroek

Home > Inwoners > Maarssenbroek

Maarssenbroek

Wijkinformatie en wijknieuws voor de inwoners van Maarssenbroek.

Gebiedswethouder

  • Linda van Dort

Gebiedsregisseur

  • Ger-Jan Marsiljé
  • Marthe Velvis

Burgerparticipatie

Lees bij Burgerparticipatie hoe u kunt bijdragen aan de veiligheid in uw omgeving via WhatsApp-groepen en buurtsignaleringsteams.

WhatsApp-groep

Kijk op www.buurtpreventiestichtsevecht.nl of er een WhatsApp-groep bij u in de wijk is en meld u aan.

Buurtsignaleringsteams

Bewonersgroepen

Wijknieuws & ontwikkelingen

Geen nieuws maar misschien wel wegwerkzaamheden. Zie www.stichtsevecht.nl./wegwerkzaamheden

  • Ontdek de dieren van Maarssenbroek in het wijkpark. Kom je ook op 17 juli?

    11 juli 2019 - Op woensdag 17 juli wordt in het wijkpark van Maarssenbroek de ‘Ontdek- en beweegroute’ feestelijk geopend. De ontdek- en beweegroute is een beeldenroute van dieren die in het wijkpark voorkomen. Ontdek de beelden in alle delen van het wijkpark op plekken waar de dieren daadwerkelijk gespot zijn! Door de route te lopen leren volwassenen én kinderen alles over bijvoorbeeld de schildpad, de reiger en de kikker. Daarnaast kan jong en oud bij elk beeld een oefening doen om er een actief uitje van te maken.

  • Wijkcommissie Zebraspoor stelt zich voor

    17 mei 2018 - Wijkcommissie Zebraspoor is ruim 25 jaar actief en zal vooral bekend zijn om de jaarlijkse rommelmarkt en de nationale buitenspeeldag. Maar daarnaast houden wij ons ook bezig met gemeentezaken op wijkniveau en proberen indien nodig een schakel te zijn tussen bewoners en gemeente. Wij vergaderen ongeveer 6x per jaar waarbij zoveel mogelijk onze gebiedsregisseur aanwezig is en ook de wijkagent probeert zoveel mogelijk aan te sluiten. Momenteel bestaat de wijkcommissie uit 8 leden.

RSS