Ontwikkeling Harmonieplein

Home > Inwoners > Maarssen-Dorp > Ontwikkeling Harmonieplein

Ontwikkeling Harmonieplein

17 juni 2015 - Het Harmonieplein is een centraal plein in Maarssen-Dorp. Een plek die zich uitstekend leent om het kloppend hart te worden van de dorpskern, waar wonen, werken, cultuur en ontspanning samenkomt.

Gemeente Stichtse Vecht gaat daarom een stedenbouwkundig plan ontwikkelen voor dit gebied dat voorziet in woningen, winkels, scholen, voorzieningen, een goede oplossing voor de verkeersafwikkeling en genoeg parkeerplaatsen.

Om ervoor te zorgen dat het project ook echt haalbaar is, worden omwonenden en belanghebbenden gevraagd om hun vragen, opmerkingen, kritiek, ideeën en wensen kenbaar te maken. Alle input van direct en indirect belanghebbenden wordt opgehaald en verwerkt in een programma, dat vervolgens financieel getoetst wordt. Pas wanneer dit programma haalbaar blijkt, wordt een stedenbouwkundig plan opgesteld. Het is de bedoeling dat dit stedenbouwkundig plan in het najaar van 2015 afgerond is.

Meer weten?

Wie meer wil weten over de voortgang van de plannen rond het Harmonieplein, kan terecht op het blog www.harmonieplein.info. U kunt zich daar aanmelden voor een service waarmee u automatisch een e-mail ontvangt wanneer er nieuwe berichten zijn geplaatst. Zo blijft u ook op de hoogte van inloopbijeenkomsten die worden georganiseerd over dit project. Direct betrokkenen worden uiteraard persoonlijk uitgenodigd.