Breukelen

Home > Inwoners > Breukelen

Breukelen

Wijkinformatie en wijknieuws voor de inwoners van Breukelen.

Groenkalender

Overzicht van groenwerkzaamheden in de gemeente.

Nu de groenkalender bekijken

Gebiedswethouder

 • Jeroen Willem Klomps

Gebiedsregisseur

 • Irene Huisman

Burgerparticipatie

Lees bij Burgerparticipatie hoe u kunt bijdragen aan de veiligheid in uw omgeving via WhatsApp-groepen en buurtsignaleringsteams.

WhatsApp-groep

Kijk op www.buurtpreventiestichtsevecht.nl of er een WhatsApp-groep bij u in de wijk is en meld u aan.

Buurtsignaleringsteam

Nog niet aanwezig. Wilt u een signaleringsteam oprichten voor Breukelen, neem dan contact op met team Openbare Orde en Veiligheid via info@stichtsevecht.nl.

Bewonersgroepen

Wijknieuws & ontwikkelingen

Geen nieuws maar misschien wel wegwerkzaamheden. Zie www.stichtsevecht.nl./wegwerkzaamheden

 • Spreekuur gebiedsregisseur en wijkcommissie Breukelen-Noord

  28 november 2018 - Dinsdag 4 december houdt de wijkcommissie Breukelen-Noord spreekuur samen met de gebiedsregisseur van de gemeente. Tijdens het spreekuur kunt u terecht met vragen of ideeën om de leefbaarheid of de sociale samenhang te verbeteren. Het spreekuur is niet bedoeld voor bijvoorbeeld losliggende stoeptegels of overhangende takken. Deze kunt u melden via onze site: Melding leefruimte.

 • Breukelen: Brugstraat afgesloten op 16 april

  3 april 2018 - Maandag 16 april is de Brugstraat in Breukelen afgesloten van 5:00 tot 17:00 uur voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers, voetgangers en hulpdiensten is er doorgang mogelijk. Er worden 2 motoren van het brugmechanisme vervangen.

 • Nieuwbouwproject Domineeslaantje

  De 2 scholen, De Danne en Vijverhof, worden gesloopt en het plangebied wordt herontwikkeld tot woningbouwlocatie. Een stedenbouwkundig kader gebaseerd op de stedenbouwkundige visie ‘Rond de Kerkvaart’ vormt het uitgangspunt van deze herontwikkeling.

 • Pilot afsluiting voetpad en trap Rode Dorp

  4 januari 2017 - Naar aanleiding van diverse meldingen over geluidsoverlast, vernielingen, urineren en zwerfafval, is in overleg met direct omwonenden besloten om gedurende drie maanden het voetpad en de trap van en naar het station Breukelen af te sluiten.

RSS