Breukelen

Home > Inwoners > Breukelen

Breukelen

Wijkinformatie en wijknieuws voor de inwoners van Breukelen.

Groenkalender

Overzicht van groenwerkzaamheden in de gemeente.

Nu de groenkalender bekijken

Gebiedswethouder

 • Jeroen Willem Klomps

Gebiedsregisseur

 • Irene Huisman

Burgerparticipatie

Lees bij Burgerparticipatie hoe u kunt bijdragen aan de veiligheid in uw omgeving via WhatsApp-groepen en buurtsignaleringsteams.

WhatsApp-groep

Kijk op www.buurtpreventiestichtsevecht.nl of er een WhatsApp-groep bij u in de wijk is en meld u aan.

Buurtsignaleringsteam

Nog niet aanwezig. Wilt u een signaleringsteam oprichten voor Breukelen, neem dan contact op met team Openbare Orde en Veiligheid via info@stichtsevecht.nl.

Bewonersgroepen

Wijknieuws & ontwikkelingen

Geen nieuws maar misschien wel wegwerkzaamheden. Zie www.stichtsevecht.nl./wegwerkzaamheden

 • 27 februari werkzaamheden P+R P1 station

  21 februari 2019 - Op woensdag 27 februari vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het parkeerterrein P+R P1 bij station Breukelen. De werkzaamheden starten om 07:00 uur en zullen de gehele dag duren.

 • 11 februari: asfalteringswerkzaamheden Straatweg

  7 februari 2019 - Op maandag 11 februari vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats op delen van de Straatweg, nabij de Markt.

 • 5 februari: spreekuur gebiedsregisseur en wijkcommissie Breukelen-Noord

  31 januari 2019 - Dinsdag 5 februari houdt de wijkcommissie Breukelen-Noord spreekuur, samen met de gebiedsregisseur van de gemeente. Tijdens het spreekuur kunt u terecht met vragen of ideeën om de leefbaarheid of de sociale samenhang te verbeteren.

 • Beperkte hinder op Straatweg

  17 januari 2019 - Vanwege de bouw van een nieuwe woning ter hoogte van Straatweg 206, zal er op een aantal dagen een hijskraan op de rijbaan staan. De weg hoeft hiervoor niet afgesloten te worden, hooguit ondervindt u wat hinder.

 • 21 januari: werkzaamheden Amerlandseweg

  16 januari 2019 – In opdracht van Provincie Utrecht meet BAM de signaalgever na aan het spoorviaduct op de Amerlandseweg. Dit gebeurt op 21 januari van 10:00 tot uiterlijk 15:00 uur.

 • Afstellen verkeerslichten Straatweg

  17 december 2018 - De gemeente gaat de verkeerslichten op de Straatweg in Breukelen anders afstellen zodat het verkeer beter kan doorstromen en voetgangers veiliger kunnen oversteken naar de Kerkbrink. 

 • Breukelen: Brugstraat afgesloten op 16 april

  3 april 2018 - Maandag 16 april is de Brugstraat in Breukelen afgesloten van 5:00 tot 17:00 uur voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers, voetgangers en hulpdiensten is er doorgang mogelijk. Er worden 2 motoren van het brugmechanisme vervangen.

 • Nieuwbouwproject Domineeslaantje

  De 2 scholen, De Danne en Vijverhof, worden gesloopt en het plangebied wordt herontwikkeld tot woningbouwlocatie. Een stedenbouwkundig kader gebaseerd op de stedenbouwkundige visie ‘Rond de Kerkvaart’ vormt het uitgangspunt van deze herontwikkeling.

 • Pilot afsluiting voetpad en trap Rode Dorp

  4 januari 2017 - Naar aanleiding van diverse meldingen over geluidsoverlast, vernielingen, urineren en zwerfafval, is in overleg met direct omwonenden besloten om gedurende drie maanden het voetpad en de trap van en naar het station Breukelen af te sluiten.

RSS