Programma afscheid burgemeester Witteman op zaterdag 29 december

Home > Inwoners > Berichtgeving rond afscheid van burgemeester Marc Witteman > Programma afscheid burgemeester Witteman op zaterdag 29 december

Programma afscheid burgemeester Witteman op zaterdag 29 december

28 december 2018 - Op zaterdag 29 december is er voor inwoners, bedrijven en organisaties gelegenheid afscheid te nemen van burgemeester Witteman in Boom en Bosch, Markt 13, in Breukelen. Iedereen die dat wil, kan tussen 10:00 uur en 20:00 uur in de burgemeesterskamer langs zijn kist lopen om de burgemeester een laatste groet te brengen. Er is dan tevens gelegenheid om in de secretariskamer het condoleanceregister te tekenen.

Goed om te weten

• U hoeft zich niet aan te melden als u op 29 december afscheid wilt nemen van burgemeester Marc Witteman.
  • Parkeren op het terrein van Boom en Bosch is op 29 december niet mogelijk.
  • Er zijn extra parkeergebieden aangewezen en verkeersregelaars aanwezig rond Boom en Bosch. Er staan ter plekke ook borden waar u kunt parkeren.
  • Er is een fietsparkeerplek aan de zijkant van Boom en Bosch. Deze wordt ter plekke met bebording aangegeven.
  • Uit respect voor de familie is filmen en fotograferen in Boom en Bosch niet toegestaan.
  • Bent u mindervalide en gebruikt u een rolstoel? Als u zich meldt helpt een gastvrouw/heer u naar binnen.
  • Voor het brengen van een bloemengroet wordt u op verzoek van de familie gevraagd u te beperken tot een enkele rode roos. U kunt deze meebrengen tijdens uw condoleance. De familie stelt op  een donatie aan KWF Kankerbestrijding op rekeningnummer NL92 INGB 0000 0128 17 onder vermelding van afscheid van de heer Witterman.
  • Houdt u er rekening mee dat er buiten pers aanwezig kan zijn. U bepaalt zelf of u de pers te woord wilt staan.
  • Houdt u er rekening mee dat het druk kan zijn.
  • We verzoeken u voor 19:00 uur afscheid te nemen vanwege de voorbereidingen die daarna plaatsvinden om de burgemeester uit te geleiden vanuit Boom en Bosch.
  • Omwonenden zijn met een wijkbericht ge├»nformeerd dat er extra verkeersdrukte in hun wijk zal zijn.

Erehaag

Na afloop van het publieke afscheid zal burgemeester Witteman om 20:00 uur uitgeleide worden gedaan vanuit Boom en Bosch door een erehaag van mensen, eveneens uit geledingen van de samenleving, zoals politie, brandweer, vertegenwoordigers van organisaties, raadsleden en medewerkers van de gemeente. Dit vindt plaats op het eigen terrein van Boom en Bosch, maar niet op de openbare weg.

Goed om te weten

• Aan de erehaag nemen mensen deel die zich hiervoor hebben aangemeld en hiervoor zijn ingedeeld.
  • U krijgt na aanmelding zsm bericht van uw aanmelding en het tijdstip waarop u wordt verwacht voor een korte instructie over de erehaag.
  • De oprit van Boom en Bosch is tussen 19:00 en 21:00 uur niet toegankelijk.

Pers is in overleg met de gemeente buiten aanwezig en kan opnames maken van het dragen van de kist en van de erehaag.