Mogelijkheden tot condoleance

Mogelijkheden tot condoleance

28 december 2018 - Voor mensen die hun medeleven digitaal willen tonen, is er de gelegenheid op www.Condoleance.nl het digitale condoleanceregister voor Marc Witteman te tekenen.

In het gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan in Maarssen is tot en met 4 januari 2019 een ruimte ingericht waar belangstellenden het condoleanceregister kunnen ondertekenen. Ook in Boom en Bosch in Breukelen, in ’t Kampje in Loenen aan de Vecht en in Wooncentrum Overdorp in Kockengen liggen condoleanceregisters ter tekening. Deze condoleanceregisters kunnen, behalve in het weekend en op 1 januari worden getekend. In Boom en Bosch is het condoleanceregister tijdens het afscheid tussen 10:00 en 20:00 uur ook te tekenen.

Mensen die schriftelijk hun medeleven willen betuigen kunnen hun brief of kaart richten aan: Familie Witteman, per adres Endelhovenlaan 1, 3601 GR  Maarssen.

Goed om te weten

  • Voor het brengen van een bloemengroet wordt u op verzoek van de familie gevraagd u te beperken tot een enkele losse rode roos. U kunt deze meebrengen tijdens uw condoleance. De  familie stelt het op prijs als u een donatie wilt doen aan KWF Kankerbestrijding, op rekeningnummer NL92 INGB 0000 0128 17 onder vermelding van afscheid de heer Witteman.
RSS