Impressie afscheid burgemeester Marc Witteman

Home > Inwoners > Berichtgeving rond afscheid van burgemeester Marc Witteman > Impressie afscheid burgemeester Marc Witteman

Impressie afscheid burgemeester Marc Witteman

2 januari 2019 - Het afscheid van burgemeester Marc Witteman op zaterdag 29 december was indrukwekkend. Talloze mensen liepen langs de kist in Boom en Bosch te Breukelen. Politie, brandweer, scouting, het college, vertegenwoordigers van politieke partijen en organisaties, gemeentemedewerkers en veel inwoners vormden een erehaag om de burgemeester uitgeleide te doen.

Veel lokale en landelijke kranten besteedden aandacht aan het publieke afscheid van Marc Witteman.

Bekijk de video's:

Laatste TV-interview Marc Witteman

Op 2 januari 18:00 uur zendt RTV Stichtse Vecht het laatste TV-interview met Marc Witteman uit. Afgelopen zomer heeft burgemeester Witteman op zijn verzoek een laatste interview in beeld gegeven met daaraan de voorwaarde deze pas te publiceren na zijn overlijden. In dit interview kijkt Witteman terug op zijn werk als burgemeester, zijn privéleven en zijn ziekte. Programmamaker Arjan Kroon heeft deze televisieproductie gemaakt. Coen Verbraak - bekend van onder andere het televisieprogramma 'Kijken in de ziel van' - heeft het interview met Marc gehouden.

Het interview is te zien op Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12, website RTVstichtsevecht.nl en facebookpagina RTVSV.