Berichtgeving rond afscheid van burgemeester Marc Witteman

Home > Inwoners > Berichtgeving rond afscheid van burgemeester Marc Witteman

Berichtgeving rond afscheid van burgemeester Marc Witteman

Op deze pagina vindt u alle informatie rond het overlijden van burgemeester Marc Witteman.

• Impressie afscheid burgemeester Marc Witteman

2 januari 2019 - Het afscheid van burgemeester Marc Witteman op zaterdag 29 december was indrukwekkend. Talloze mensen liepen langs de kist in Boom en Bosch te Breukelen. Politie, brandweer, scouting, het college, vertegenwoordigers van politieke partijen en organisaties, gemeentemedewerkers en veel inwoners vormden een erehaag om de burgemeester uitgeleide te doen.

• Laatste TV-interview Marc Witteman RTV Stichtse Vecht

2 januari - Afgelopen zomer heeft burgemeester Witteman op zijn verzoek een laatste interview in beeld gegeven aan RTV Stichtse Vecht, met daaraan de voorwaarde deze pas te publiceren na zijn overlijden.

• Erehaag voor burgemeester Marc Witteman

29 december 2018 - Iedereen heeft vandaag burgemeester Marc Witteman een laatste groet kunnen brengen. Vanavond om 20:00 uur is hij uitgeleide gedaan vanuit Boom en Bosch door een erehaag van mensen, eveneens uit geledingen van de samenleving, zoals politie, brandweer, vertegenwoordigers van organisaties, raadsleden en medewerkers van de gemeente.

• Publiek afscheid: laatste groet aan burgemeester Marc Witteman

29 december 2018 - Wie afscheid wil nemen van burgemeester Marc Witteman kan vandaag terecht in Boom en Bosch, Markt 13 in Breukelen. Daar ligt de burgemeester sinds gisteravond opgebaard.

• Avond- en nachtwake bij burgemeester Marc Witteman

28 december 2018 - De op 24 december overleden burgemeester Marc Witteman ligt inmiddels opgebaard in de burgemeesterskamer in Boom en Bosch in Breukelen. Er vindt nu een avond- en nachtwake plaats tot zaterdagochtend 29 december 10:00 uur. Er is tijdens de wake geen pers en publiek toegestaan.

• Programma afscheid burgemeester Witteman op vrijdag 28 december

28 december 2018 - Burgemeester Witteman wordt opgebaard in de burgemeesterskamer van Boom en Bosch in Breukelen. Op vrijdagavond 28 december vanaf 21:00 uur tot de volgende ochtend 29 december 10:00 uur vindt er een wake plaats in Boom en Bosch. Aan de wake nemen inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en raadsleden deel. Vanaf 21:00 uur houden per uur wisselend 8 personen de wacht.

• Programma afscheid burgemeester Witteman op zaterdag 29 december

28 december 2018 - Op zaterdag 29 december is er voor inwoners, bedrijven en organisaties gelegenheid afscheid te nemen van burgemeester Witteman in Boom en Bosch, Markt 13, in Breukelen. Iedereen die dat wil, kan tussen 10:00 uur en 20:00 uur in de burgemeesterskamer langs zijn kist lopen om de burgemeester een laatste groet te brengen. Er is dan tevens gelegenheid om in de secretariskamer het condoleanceregister te tekenen.

• Mogelijkheden tot condoleance

28 december 2018 - Voor mensen die hun medeleven digitaal willen tonen, is er de gelegenheid op www.Condoleance.nl het digitale condoleanceregister voor Marc Witteman te tekenen.

• Crematie

28 december 2018 - Burgemeester Marc Witteman wordt in besloten kring op woensdag 2 januari 2019 gecremeerd. Daarbij zijn uitsluitend genodigden welkom.

• Burgemeester Marc Witteman overleden

25 december 2018 - Burgemeester Marc Witteman van gemeente Stichtse Vecht is gisteravond op 57-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van longkanker. Nadat zijn ziekte eind april vorig jaar bekend werd, heeft Marc Witteman nog bijna anderhalf jaar als burgemeester doorgewerkt. Op 1 augustus jongstleden was hij genoodzaakt zich ziek te melden.

• Afscheid burgemeester Marc Witteman

26 december 2018 - Het herdenken van burgemeester Witteman van Stichtse Vecht staat deels in het teken van afscheid van de inwoners van Stichtse Vecht. De familie Witteman en het gemeentebestuur betrekken graag de samenleving bij dit afscheid, geheel passend bij het motto van burgemeester Witteman: de beste ideeen komen van buiten het gemeentehuis. Burgemeester Marc Witteman van gemeente Stichtse Vecht op de avond van 24 december op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker.